"


FINAL FOUR ΕΦΗΒΩΝ : Καστοριά VS Ηρακλής Κοζ. στον Τελικό - Δηλώσεις Κεπαπτσόγλου

Ο ΑΣ Καστοριάς και ο Ηρακλής Κοζάνης, ήταν οι δύο νικήτριες

ομάδες των ημιτελικών του  Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ 2023-2024 , και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «8» στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καστοριάς, ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη επικράτησε εύκολα του Αριστοτέλη Φλώρινας με σκορ 72-50.

Στον β’ ημιτελικό έγινε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Άργος Ορεστικό και Ηρακλής Κοζάνης πρόσφεραν  θέαμα και συγκινήσεις, με δραματικό φινάλε, αφού στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει τη νίκη με διαφορά 7 πόντων, 91-84 εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό 

Ημιτελικοί

Α.Σ. Καστοριάς – ΦΣ Αριστοτέλης Φλώρινας 72-50

Α.Σ. Ηρακλής Κοζάνης – Α.Σ. Άργος Ορεστικό 91-84


Σάββατο 30 Μαρτίου

17:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Α.Σ. Άργος Ορεστικό - ΦΣ Αριστοτέλης Φλώρινας


20:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Α.Σ. Καστοριάς - Α.Σ. Ηρακλής Κοζάνης


22:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Επίσης το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 13:00 οι προπονητές του Α.Σ. Άργος Ορεστικό θα υποδέχονται τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Άργους Ορεστικού σε ένα πρόγραμμα εξομοίωσης συνθηκών λειτουργίας μιας ομάδας μπάσκετ.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ηλικιακές ομάδες:

-9:00 – 11:00 για τους μαθητές από Α’ Τάξη έως και Γ’ Τάξη

-11:00 – 13:00 για τους μαθητές από Δ’ Τάξη έως και Στ’ Τάξη

Η είσοδος σε όλους τους αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου (Δήμαρχος Άργους Ορεστικού) :

"Μια μέρα γεμάτη μπάσκετ η χθεσινή πρεμιέρα του Final Four Εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, μια μέρα αφιερωμένη στα νιάτα της Δυτικής Μακεδονίας. Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία στο υπερσύγχρονο γήπεδό μας, που κυριολεκτικά πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους.


Ένα μεγάλο μπράβο στις τέσσερις ομάδες που αγωνίστηκαν για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Καμαρώσαμε και χειροκροτήσαμε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ηρακλή Κοζάνης και την Καστοριά, αλλά και τον μικρό τελικό ανάμεσα στον Αριστοτέλη Φλώρινας και το Άργος Ορεστικό που πάλεψε με την ψυχή του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για αυτά τα παιδιά αγωνιζόμαστε κι εμείς, δημιουργώντας υποδειγματικές υποδομές. Για να μπορεί κάθε ένα από αυτά να έχει κάθε δυνατή ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, να εξελίξει το άθλημά του και να μας κάνει περήφανους. Γιατί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντα περήφανοι".





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ