"


Φυσιολογικά τα αποτελέσματα

Η επικράτηση  των φαβορί και τα φυσιολογικά αποτελέσματα

κυριάρχησαν στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πρωταθλήτρια και μαθηματικά ομάδα της ΑΕ Γραμμοχωρίων συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 1-4 στην Πεντάβρυσο της τοπικής ομάδας, σημειώνοντας την 18η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα της Πενταβρύσου πρόσφερε μια ανθοδέσμη στην ομάδα των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' εθνική.

Την ρεβάνς του α’ γύρου (0-1), πήρε η Δόξα Κορησού, μετά τη νικηφόρα έξοδό της στο Μαυροχώρι επί του τοπικού Γράμμου με σκορ 1-2, πιστοποιώντας έτσι την ανοδική της πορεία, αφού συμπλήρωσαν 6 ματς χωρίς ήττα.

Με το ίδιο σκορ, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χλόης και ο Παναργειακός, με τη νίκη του επί του ΑΟ Κάστωρ και μαζί με τους μαυραετούς εξακολουθεί να μοιράζεται την 2η θέση και στο -13 από την κορυφή.

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστεψε το Νταηλάκη επικρατώντας με σκορ 3-1 της ΑΕ Βιτσίου, νίκη με την οποία σταθεροποιήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

13άρι για την “Αστραπή” Μεσοποταμίας μετά και τη νέα της νίκη αυτή τη φορά επί της Δόξας Αμπελοκήπων με σκορ  1-0, νίκη με την οποία διατηρήθηκε στην 3η θέση και στο -1 από την 2η.

Τέλος, ο Ηρακλής Πολυκάρπης  πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 0-3), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό της.












Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ