"

Διαιτητή από τη Χίο όρισαν στο ματς Μ.Α. Καλλιθέας - Θεσπρωτός!!!


Από το ακριτικό νησί της Χίου όρισε η Ε.Δ. της ΕΠΟ διαιτητή να διευθύνει την αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική σου 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων Μ.Α. Καλλιθέας – Θεσπρωτός.

Αντίθετα, οι βοηθοί, ορίστηκαν από τον γειτονικό νομό της Φλώρινας και αυτοί είναι οι Δράγος Σωτήρης και Δουμτσής Παύλος, ενώ Παρατηρητής θα είναι ο Ίτκσος Δημήτριος (ΣΔ Πέλλας).
Ωστόσο, προκειμένου να καθησυχάσουμε και τους ιθύνοντες της Καλλιθέας, σχετικά με τον ορισμό Χιώτη διαιτητή ΣΠΥΡΙΑΔΗ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ στο συγκεκριμένο ματς, ορισμός, που, αν μη τι άλλο, εκτοξεύει το εξοδολόγιο στα ύψη, να γνωρίζουν ότι ο εν λόγω ρέφερυ μπορεί να ανήκει στον Σύνδεσμο Χίου, ωστόσο, όμως μετά από πληροφορίες του sentranews.gr, o συγκεκριμένος διαιτητής έχει κάνει αίτηση μετάθεσης στον Σύνδεσμο Κοζάνης, μιας και το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται την Πτολεμαΐδα.

Όμως, η αίτηση της μετάθεσής του ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και εξακολουθεί να ανήκει στον Σύνδεσμο  Χίου, αλλά, όσον αφορά τον συγκεκριμένο ορισμό, τα έξοδα διαιτησίας, θα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, δηλαδή θα χρεωθούν τα χιλιόμετρα από Koζάνη και όχι από την Χίο


Αναλυτικά οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής (7η αγωνιστική) είναι οι εξής :

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ