"


Α’ ΕΠΣ : Μόνη πρώτη στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων – Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι

Ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

δημιούργησαν τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ημέρας.

Κύριο χαρακτηριστικό της αγωνιστικής ήταν η επικράτηση των φιλοξενούμενων, ενώ οι άσχημες καιρικές συνθήκες με τις βροχοπτώσεις μετέτρεψαν σε βαριά τα περισσότερα γήπεδα, που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί το θέαμα, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγα ήταν και τα γκολ που σημειώθηκαν (16).

Την… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ΑΕ Γραμμοχωρίων μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του αήττητου μέχρι πρότινος Γράμμου Μαυροχωρίου με σκορ 3-1 (η μοναδική ομάδα που επικράτησε εντός έδρας), επωφελούμενη, ωστόσο, την εντός έδρας ήττα του συγκάτοικού της από την περασμένη αγωνιστική ΑΟ Κάστωρ.

Έτσι, τα ελάφια οδηγούν αήττητα την κούρσα του πρωταθλήματος (4-1-0) με 13 βαθμούς, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση (15 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (3), ενώ την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στην Αστραπή Μεσοποταμίας.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕ Βιτσίου πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στο γήπεδο της Χλόης επί του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 1-2, υποχρεώνοντάς τον στην 1η του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, η ΑΕ Βιτσίου, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Μαυροχώρι, επέστεψε στις νίκες, και με το σημερινό τρίποντο, μαζί  με τα Γραμμοχώρια, παραμένει ΑΗΤΤΗΤΗ (3-2-0), σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση με 11 βαθμούς.

Τα παραπάνω αποτελέσματα δημιούργησαν αλλαγές και στην 2η θέση της  βαθμολογίας  στην οποία αναρριχήθηκε ο Παναργειακός. Οι κοκκινόμαυροι πέρασαν νικηφόρα και από το γήπεδο της Πολυκάρπης, επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 0-2, διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, αφού μετράνε τέσσερις σερί νίκες, και απέχουν πλέον μόλις 1 βαθμό από την κορυφή.

Χιτσκοκικό φινάλε επεφύλαξε η δραματική όπως εξελίχθηκε αναμέτρηση Αστραπής Μεσοποταμίας-Νταηλάκη, ματς στο οποίο οι δύο ομάδες με γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις, μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Οινόης  - λόγω τιμωρίας έδρας της Αστραπής – οι κιτρινόμαυροι προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους και ίσως επηρεάστηκαν  και από τις απουσίες που είχαν, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1, παραμένοντας χωρίς νίκη εντός έδρας για 4ο ματς. Ο αγώνας επεφύλαξε δραματικό φινάλε, αφού και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στα… χασομέρια, με την Αστραπή να προηγείται στο 91’ 1-0 και το Νταηλάκη να ισοφαρίζει στο 94’!!!, που ήταν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Έσπασε το.. .ρόδι η Δόξα Αμπελοκήπων πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι μαυραετοί επικράτησαν στο γήπεδο της Πενταβρύσου της ομώνυμης τοπικής ομάδας με σκορ 0-2, νίκη με την οποία πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 3η εντός έδρας ήττα.

Τέλος, η Δόξα Κορησού πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης με 0-3 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ