"


Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Έμειναν στο "Χ", Καστοριά και Νέα Αρτάκη

 


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ενδιαφέρον ματς μεταξύ Καστοριάς

και Νέας Αρτάκης, οι οποίες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ομάδα της Νέας Αρτάκης με την εμφάνισή της δικαιολόγησε την υψηλή βαθμολογική της θέση και κατά γενική ομολογία ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε φέτος από το ΔΑΚ Καστοριάς. Ωστόσο, και από την πλευρά της η ομάδα της Καστοριάς, έδειξε μεγάλη η αγωνιστικότητα και πάθος και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, καθώς έχασε και αυτή πολύ καλές ευκαιρίες.



ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 26΄ ο Τσαρούχας έκανε εκπληκτική απόκρουσε σε σουτ του Ντελέκου. 

Στο 28΄ η κεφαλιά του Τσάκνη πέρασε λιγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Διαμάντη. Στο 31΄ το σουτ του Ιορδανίδη, από καλή θέση, μπλόκαρε ο Τσαρούχας. 

Στο 50΄ η κεφαλιά του Τσάνι πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα (51΄), το σουτ του Φωλινα, έξω από την μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμάντη. 

Στο 53΄ το σουτ του Γκέγκα έφυγε άουτ. Στο 55΄ ο Τσούπρος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσαρούχας επενέβη σωτήρια κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 62΄ο Σπηλιώτης, από κοντά, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 

Στο 80΄ φοβερή απόκρουση του Διαμάντη στη δεξιά του γωνία σε σουτ του Πάλλα. Στο 81΄ η σέντρα του Τσάκνη κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ. 

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου), Δρουδάκης (Κοζάνης), Ευαγγέλου (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Kapllani, Σβίρος (65΄ Σαχινίδης), Φωλίνας, Γκέγκας, Μανακίτσας, Παπουτζίδης (65΄ Πάλλας), Τσάκνης, Τσάνι, Τσελεπής (65΄ Σαββόπουλος Ευαγ.).

Α. Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Διαμάντης, Χατζηστάνου Δ., Μερτύρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος, Σπηλιώτης, Ιορδανίδης, Παπαδάκης.












Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ