"


Α.Σ. Καστοριάς: Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του συλλόγου το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουνίου

 


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουνίου 2023 για το Πρωτάθλημα των παγκορασίδων η ομάδα μας φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας. 

Σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι οι αθλήτριες της ομάδας μας έπαιξαν όμορφο και ομαδικό μπάσκετ και ταυτόχρονα ήταν ιδιαίτερα μαχητικές. Το τμήμα των παγκορασίδων συνεχίζει να είναι δυναμικό με τα κορίτσια του συλλόγου να δείχνουν την αγάπη τους για το άθλημα και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο!

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης):  Βασιλειάδου Σ., Κωνσταντίνου Δ., Λίλιου Ολ., Μπίτρι Κ., Ντόντη Όλ., Παρνάβα Ιωάν., Σανατσίου Π., Τερζοπούλου Νεφ. και Τομοπούλου Όλ.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου 2023 η ομάδα των παμπαίδων μας φιλοξένησε την ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας. Η ομάδα μας παίζοντας δυναμικά προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την ομάδα της Πτολεμαΐδας να υπερέχει αγωνιστικά. Χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, δίνοντάς τους ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.





Στον σύλλογό μας είμαστε χαρούμενοι που τα αγόρια και κορίτσια των αναπτυξιακών τμημάτων συμμετέχουν με μεγάλη χαρά στις προπονήσεις και στα πρωταθλήματα, αποκομίζοντας με αυτόν το τρόπο τα πολύτιμα ιδεώδη του αθλητισμού!   

 Α.Σ. Καστοριάς (Τερσενίδης): Μαυροδήμος Αγγ., Καραβατάκης Κ., Λέκκος Αθ., Σιμώτας Ορ., Κώτσης Αθ., Θεοδωρίδης Αχ., Ντόντης Αν., Μπιτσόλης Π., Αναστασιάδης Π., Μαυρουδής Ιωαν., Γκόσδας Δ., Παλιούρης Κ. και Κωνσταντινίδης Ζ. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ