"


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ευχαριστούν θερμά 

το φίλαθλο κοινό για την προσέλευση στο γήπεδο και την ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ένωσης.  

Η διοργάνωση του 45ου αποτέλεσε  μια οργανωμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση καθώς ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και παραγόντων. 

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του γηπέδου,  την Διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Κ. για την φιλοξενία και την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Κορεντσίδη Ιωάννη που μας τίμησε με την παρουσία του. 

Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο κ. Σπύρου Συμεών και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την συμβολή τους καθώς επίσης και την κ. Ρεκάρη Κατερίνα για την αφιλοκερδή ιατρική κάλυψη του αγώνα.   

Ευχαριστούμε τους διαιτητές του αγώνα κ. Τσιμόπουλο Θ. ,Τσαγκα Κ., Πανταζή Κ. και Μπακάλη Π. για την απονομή δικαιοσύνης σε όλη τη διάρκεια του  αγώνα και για την ευγενική προσφορά τους να διαιτητεύσουν αφιλοκερδώς. 

Τέλος,  θα θέλαμε να τονίσουμε πως θεμελιώδης αρχή της Ένωσής μας είναι η υποδειγματική συμπεριφορά μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ως εκ τούτου, μεμονωμένες συμπεριφορές ''φιλάθλων'' οι οποίοι εξύβριζαν σχεδόν από την αρχή του αγώνα, θεωρούνται απαράδεκτες και κατακριτέες. Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους να απομονώνουν τέτοια κρούσματα υβριστικής συμπεριφοράς. 

Για όλου εμάς στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι ιδέα , είναι αξίες !!!

Συγχαρητήρια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς συγχαίρει το σωματείο "Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980" για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Καστοριάς περιόδου 2022-2023.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ