"


Ανατροπή στο Τοπικό Πτελέας - Κρανοχωρίου!!!


Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πτελέας-Κρανοχωρίου,

στην μοναδική στο νομό Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, μετά το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η Κυβέρνηση με την ειδική ρύθμιση για την εκλογή Προέδρου συμβουλίου κοινότητας άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων για τη δημοτική περίοδο έως τις 31.12.2023.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας των 5 εκλεγμένων από τις δημοτικές εκλογές του 2019, για την ανάδειξη προέδρου, ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Νικολόπουλος έχασε την προεδρεία με ψήφους 3-2, σε μία εκλογική διαδικασία με έντονο παρασκήνιο!!!

Ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Νικολόπουλος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ανέφερε τα εξής :

"Μετά από 44 μήνες στην θέση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Κρανοχωρίου - Πτελέας, ήρθε η στιγμή μέσα από μία κινηματογραφική κατά τα άλλα διοικητική διαδικασία, με τίτλο "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα", να απολέσω τον τίτλο αυτό. 

Άλλωστε, τα κάστρα πέφτουν από μέσα λένε... Και αυτή τη φορά δεν υπήρξε εξαίρεση. Στη ζωή ότι και να σε στεναχωρεί πρέπει να βρίσκεις τη δύναμη και να συνεχίζεις, και ακόμη και αν "Τα 30 αργύρια σταύρωσαν τον Χριστό", εμείς είμαστε εδώ για να αναγνωρίσουμε το ήθος και το μεγαλείο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ με κεφαλαία γράμματα που λέγεται Σπύρος Γκλαβίνας. 

Σε ευχαριστώ λοιπόν Σπύρο από τα βάθη της καρδιάς μου, που στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων και λειτούργησες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Η στάση σου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, και το διάστημα έως τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, να γίνει περίοδος οργάνωσης και σχεδιασμού για το καλό του τόπου μας και όχι για το προσωπικό συμφέρον. 

Παρά την προσωπική μου πικρία από το σημερινό γεγονός, δηλώνω ΠΑΡΩΝ στο κοινό καλό, και ξεκινώ από σήμερα για να φέρω μαζί με τους συνεργάτες μου του ήθους της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας και της δημιουργίας, μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, και την Ανάσταση της Τοπικής Κοινότητας Κρανοχωρίου - Πτελέας, από όλους αυτούς που διακατέχονται από το προσωπικό συμφέρον το σκότος και την ιδιοτέλεια.

Καλή Ανάσταση για την Τοπική μας Κοινότητα στις 8 Οκτωβρίου και χρόνια πολλά"!!!





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ