"


Στον ΠΑΟΚ ο Λάζαρος Δημητρακόπουλος του ΑΟ Κάστωρ!!!

 

Ένα ακόμη αυθεντικό ταλέντο από την Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ,

πήρε μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον Λάζαρο Δημητρακόπουλο, ο οποίος υπέγραψε στην Κ14 του ΠΑΟΚ. Ο Λάζαρος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και από ηλικία 5 ετών συμμετείχε σε όλα τα τμήματα Ακαδημιών των βυσσινί, ενώ αγωνίστηκε και στην Μικτή ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός είχε μπει στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ομάδων, ωστόσο, όμως η ομάδα του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ότι ήθελε διακαώς να τον αποκτήσει, κάτι που τελικά τα κατάφερε.

Στην ΦΩΤΟ ο Προπονητής Ακαδημιών του ΑΟ Κάστωρ Μίμης Μπαχαδέρογλου, με τον ποδοσφαιριστή του τον Λάζαρο Δημητρκόπουλο και τον Προπονητή Κ14 του ΠΑΟΚ, Βασίλη Μίτα.


Ο ΑΟ Κάστωρ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την πολύ σωστή κα οργανωμένη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής, αναδεικνύοντας ένα ακόμη ταλέντο το οποίο μεταπήδησε σε μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο μάλιστα συνεργάζεται για πρώτη φορά.

 

Ο Λάζαρος Δημητρακόπουλος σε στιγμιότυπα από τον περσινό τελικό Κ14 ΕΠΣ Καστοριάς, ΑΟ Κάστωρ-Δόξα Κορησού 

Η Διοίκηση και οι προπονητές του ΑΟ Κάστωρ εύχονται στον… Λαζαράκο τους, καλή επιτυχία, καλή σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ