"


ΕΠΟ: Την Πέμπτη η απόφαση για τη δράση στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Δεν έλαβε απόφαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για την άρση ή μη

της αναστολής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παράταση στην αγωνία δόθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το αν θα επιστρέψει ή όχι η δράση στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η Επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα, αλλά δεν έλαβε κάποια απόφαση για την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη. Η Εκτελεστική Επιτροπή έχει την εξουσιοδότηση από τη ΓΣ της ΕΠΟ να λάβει απόφαση, με τις Ενώσεις πάντως να εμφανίζονται διχασμένες.

Κάποιες θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στη δράση, κάποιες συνεχίζουν να αντιδρούν στο Μητρώο, καθώς η τελευταία τροπολογία δεν έλυσε κάποιο από τα ουσιαστικά θέματα που προκαλεί ο νόμος.

Πάντως, στην ΕΠΟ συνεχίζουν και τη δικαστική μάχη κατά του νόμου για το Μητρώο, υποστηρίζοντας τα σωματεία που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη συνταγματικότητά του. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται τον Νοέμβριο.

 Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕ:

«Στην σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συζήτησε, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα της πρόσκαιρης επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και αποφάσισε τα ακόλουθα.

Α) Ορίστηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Πέμπτη 20.10.2022 με θέμα το ανωτέρω.

Β) Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη σχετικά με την αναγκαιότητα μεταβολών στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του «Μητρώου», ιδιαίτερα για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και γενικότερα».

Νέα κλήρωση κυπέλλου στην ΕΠΣ Καστοριάς

Η ΕΠΣ Καστοριάς αποφάσισε την τροποποίηση της προκήρυξης του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Καστοριάς.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ