"


Πρώτη ήττα εκτός για την Καστοριά, 1-0 στην Αναγ. Στάνου – Κορυφώνεται η αγωνία

Την πρώτη ήττα εκτός έδρας μετά από τρεις διαδοχικές νίκες γνώρισε

η Καστοριά στην αναμέτρησή της με την Αναγέννηση Στάνου με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ ανόδου Γ’ Εθνικής.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και το άγχος για την αναγκαιότητα ενός θετικού αποτελέσματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την υπόθεση άνοδος, ήταν οι αιτίες που οδήγησαν την ομάδα της Καστοριάς σε αυτό το άτυχο αποτέλεσμα.


Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Καστοριάς παρουσιάστηκε μέτρια και κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας δίκαια την ήττα, ενώ οι γηπεδούχοι με τη νίκη αυτή μαζί με την Θύελλα Κατσικά, μπαίνουν στο κόλπο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Έτσι με την ήττα της Καστοριάς και σε συνδυασμό με το «2» της Θύελλας Κατσικάς στον Αστέρα Πετριτή σπάζοντας μάλιστα το αήττητό του, ο όμιλος πήρε φωτιά και είναι πολύ πιθανό μετά τα αποτελέσματα της επόμενης 7ης και τελευταίας αγωνιστικής (Κυριακή 5 Ιουνίου) να προκύψει ισοβαθμία κυρίως στην 3η προνομιούχο θέση, σενάρια τα οποία θα τα αναφέρουμε σε επόμενη ανάρτησή μας. 

Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση δηλαδή ισοβαθμίας σύμφωνα με την προκήρυξη ισχύει η διαφορά τερμάτων των ομάδων και όχι τα μεταξύ τους παιχνίδια, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες της Καστοριάς εφόσον φυσικά κερδίσει εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική την αδύναμη και αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕ Ξηροβουνίου.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 6΄ την σέντρα από τα δεξιά για τους γηπεδούχους, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 7΄, το σουτ του Τσικόπουλου Αθ., έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καραγκούνης. 

Στο 12΄ ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά-σπάσιμο του Παναγιωτίδη, αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς. 

Στο 25΄ φάουλ για τους γηπεδούχους, έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Παναγιωτίδης με το κεφάλι. Στο 28΄ εκτέλεση φάουλ του Χασάι, αναμπουμπούλα μέσα στη περιοχή, το σουτ του Παναγιωτίδη, όμως, πέρασε ελάχιστα άουτ, πάνω από την εστία. 

Στο 30΄, ωραία προσπάθεια του Τόσκου, πρόλαβαν οι αμυντικοί και απέκρουσαν σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο και πήγε να βγει στην κόντρα η Αναγέννηση, αλλά έκοψε ο Κυζερίδης. 

Στο 32΄ σέντρα από τα δεξιά, για την Αναγέννηση, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοσμίδη. Στο 33΄΄ μπαλιά στη πλάτη της άμυνας της Καστοριάς, βγήκε ο Κοσμίδης και έδιωξε σε αράουτ. Στο ίδιο λεπτό (33΄), σουτ από τα δεξιά του Παγώνη, πέρασε πάνω από την εστία του Κοσμίδη. 

Στο 35΄μπήκε από τα αριστερά ο Αγγέλης, έσπασε την μπάλα, έδιωξε με αστάθεια ο Καραγιάννης και στο ριμπάουντ, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κοσμίδη. Στο 36΄ μπαλιά του Χασάι στον Σαββόπουλο δεν πρόλαβε τον Καραγκούνη, που βγήκε κι έπιασε την μπάλα. 

Στο 47΄, η σέντρα του Τόσκου από τα δεξιά, εξουδετερώθηκε από τους αμυντικούς. Στο 49΄ το κόρνερ για τους γηπεδούχους, απέκρουσε ο Κοσμίδης. 

Στο 64΄ οι γηπεδουχοι ανοίγουν το σκορ με σουτ του Γιαννιώτη, έξω από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Κοσμίδη. Στο 70΄σέντρα-σουτ του Χασάι, έδιωξε με δυσκολία ο Καραγκούνης, σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Στο 73΄ κορνερ της Αναγέννησης στο δεύτερο δοκάρι σπάσιμο με το κεφάλι και απόκρουση του Κοσμίδη.

Στο 76΄το κόρνερ του Χασάι πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 77΄ μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 2-0, δοκάρι η Αναγέννηση Στάνου με τον Αλπέτσο. Στο 79΄ το σουτ του Τζερεμέ απέκρουσε ο Καραγκούνης. Στο 83΄ σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων ο Νικολογιάννης βγήκε τετ α τετ με τον Κοσμίδη, όμως ο γκολκίπερ της Καστοριάς απέκρουσε και στην συνέχεια το νέο σουτ έφυγε άουτ.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας στην ομάδα της Στάνου.

Διαιτητής: Μπεκιάρης Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Κορίνθου)

Βοηθοί: Θεοδωρόπουλος Βασίλειος - Πιετρής Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Κορίνθου)

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: Καραγκούνης, Παγώνης, Καραλής, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης (90’ Βασιλάρης), Δράκος (75’ Αλπέτσος), Αγγέλης (46’ Γώγα), Καβαλάρης, Τσιούνης (86’ Τζαμαλής)


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος (46΄ Κύρου), Καραγιάννης, Μήνος, Παναγιωτίδης, Κυζερίδης (75΄Βλάχος), Χασάι, Γκέγκας (66’ Τζερεμές), Τσικόπουλος Αθ. (60΄ Ευαγγέλου), Τόσκος, Σαββόπουλος





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ