"


Τελευταία ημέρα του 9ο RALLY GREECE OFFROAD

Τελευταία ημέρα του 9ο RALLY GREECE OFFROAD σήμερα

και το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Ειδική Διαδρομή «ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ» μήκους 75χλμ. που θα πραγματοποιηθεί 2 φορές. Η εκκίνηση της διαδρομής είναι πλησίον του χωριού ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ και ο τερματισμός πλησίον του οικισμού ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ. 

Τα πληρώματα θα εκκινήσουν από το χώρο του Service Park στις 08:00 και αφού ολοκληρώσουν τη 1η Ειδική Διαδρομή θα επιστρέψουν στο Άργος Ορεστικό για τυχόν επισκευές και ξεκούραση και μετά θα κατευθυνθούν εκ νέου στην εκκίνηση της Ειδικής Διαδρομής για να ολοκληρώσουν τη 2η δοκιμασία. Το 1ο αγωνιστικό όχημα αναμένεται να έχει τερματίσει στο Service Park στις 15:30.

Στις 17:30 θα διεξαχθεί η απονομή των επάθλων στο χώρο του Service Park για το Ιταλικό Πρωτάθλημα Cross Country Rallies, τον Ελληνικό Αγώνα Cross Country Rally και τον  Ελληνικό Αγώνα RAID-Regularity.

Ο αγώνας του Σαββάτου αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά Πορτογαλική υπόθεση με τρεις ομάδες της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου να καταλαμβάνουν, όπως και την Παρασκευή, τις τρεις πρώτες θέσεις αλλά και να δίνουν και τον νικητή του 9ου Rally Greece Offroad. 

Έτσι έπεσε για φέτος η καρό σημαία για τον αγώνα της FIA με την ανάδειξη του νικητή της διοργάνωσης, νίκη που προέκυψε από το άθροισμα των χρόνων που κατέγραψαν στις πέντε διαδρομές που αγωνίστηκαν από την Πέμπτη μέχρι χθες Σάββατο: Την υπερειδική των 6 χιλιομέτρων της πρώτης μέρας, τη διπλή προχθεσινή «Βίτσι» των 108 χιλιομέτρων και τη χθεσινή «Λεύκη» των 110 χιλιομέτρων που επίσης ήταν διπλή.

Την πρώτη θέση, λοιπόν, του 9ου Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό πήραν οι Πορτογάλοι SILVA Henrique και DAMASIO Henrique με MERCEDES PROTO 350 και συνολικό χρόνο για όλες τις ημέρες, 6 ώρες, 41 λεπτά και 54 δεύτερα, 3,5 λεπτά ταχύτεροι από τους δεύτερους συμπατριώτες τους DIAS DA SILVA Pedro και JESUS Victor που αγωνίστηκαν με VW AMAROK. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι επίσης Πορτογάλοι Alexandre και Rui FRANCO με MERCEDES V230TD και συνολικό χρόνο 6:47:11.

Τέταρτοι ολοκλήρωσαν οι Πολωνοί MALUSZYNSKI Michal και KURZEJA Lukasz με MINI JOHN COOPER WORKS RALLY και χρόνο 07:04:51 και πέμπτοι οι Ισπανοί NAVARRO FREIXAS Santiago και SOLA' TERRADELLAS Marc, με CANAM MAVERICK και χρόνο 07:04:51.

Η χθεσινή βραδιά ολοκληρώθηκε με τις απονομές σε πανηγυρικό κλίμα και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των νικητών, ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμή των 71 πληρωμάτων που βρέθηκαν στο Άργος Ορεστικό για το 9ο Rally Greece Offroad.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ