"


Α’ ΕΠΣ : Πήρε την ρεβάνς η Καστοριά, 0-2 στην Αστραπή Μεσ/μίας

Η επικράτηση των γηπεδούχων και τα πολλά γκολ (27),

ξεχώρισαν στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

Τα αποτελέσματα κρίνονται φυσιολογικά κι έτσι η κατάσταση σε κορυφή και βάση παρέμεινε αμετάβλητη.

Πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η Καστοριά εξακολουθεί οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος, διατηρώντας την διαφορά από την 2η Δόξα Κορησού στο +10.

Οι ερυθροκίτρινοι ανεβάζοντας ρυθμό στην επανάληψη, πήραν την ρεβάνς από τον αποκλεισμό τους στον τελικό κυπέλλου από την Αστραπή Μεσοποταμίας, επικρατώντας με σκορ 0-2, σημειώνοντας την 18η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες.

Στην 2η θέση και στο +5 από τον 3ο της βαθμολογίας Παναργειακό, διατηρήθηκε η Δόξα Κορησού, μετά τη νέα νίκη εντός έδρας που πέτυχε κόντρα στα Γραμμοχώρια με σκορ 3-0.


Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναργειακός που επιβλήθηκε άνετα με σκορ 4-0 της ΑΕ Βιτσίου, ενώ το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών του διεύρυνε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (3-2), επικρατώντας του Νταηλάκη στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 4-2, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν Ηρακλής Πολυκάρπης και Γράμμος Μαυροχωρίου στο παραδοσιακό El clacico του Δήμου Μακεδνών, όπυ μετά από ένα συναρπαστικό ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, προσθέτοντας από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.


Τέλος, το σκορ της ημέρας σημείωσε η Δόξα Αμπελοκήπων, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 6-2 της μαχητικής για ένα ημίχρονο (2-2) ομάδας της Πενταβρύσου, έχοντας ώς μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μιχαλόπουλο, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ!!!









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ