"


Α’ ΕΠΣ : Στο +6 ξέφυγε η Καστοριά – Αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων (11 γκολ)

 

Επιτυχιών συνέχεια για το Νταηλάκη

Αρνητικό ρεκόρ τερμάτων σημειώθηκε στην 11η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας (Miss Kids) της ΕΠΣ Καστοριάς, αφού στα 4 ματς που διεξήχθησαν σημειώθηκαν μόλις 11 γκολ.

Να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Πολυκάρπης – Δόξα Αμπελοκήπων λόγω κάλυψης του αγωνιστικού χώρου με χιόνι στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι, ματς το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, ενώ η Καστοριά 1980 πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης με σκορ 0-3 στην αναμέτρησή της με την Ομόνοια Βογατσικού, η οποία αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε ο Παναργειακός, ο οποίος με δύο γκολ που πέτυχε στο α’ ημίχρονο πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Μανιάκων επικρατώντας των Γραμμοχωρίων με σκορ 0-2. Με τη νίκη τους αυτοί οι κοκκινόμαυροι πλησίασαν στο -1 από τη 2η θέση και τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ τα ελάφια που γνώρισαν την ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έμειναν στο -6 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ομάδα της Καστοριάς.

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Μαυροχώρι, η Δόξα Κορησού επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 3-0 της Πενταβρύσου, παραμένοντας αήττητη για ένα ακόμη ματς εντός έδρας, ενώ με τους νίκη οι μαυραετοί σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η ομάδα της Πενταβρύσου, για ένα ακόμη ματς δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό, αγνοώντας τη νίκη για 6 αγωνιστικές παραμένοντας σε δυσχερή βαθμολογική θέση. 

Το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών διεύρυνε ο Νταηλάκης, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 3-2, σημειώνοντας την 2η νίκη εντός έδρας, συμπληρώνοντας παράλληλα πέντε ματς χωρίς ήττα.

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, ο οποίος πέρασε και αυτός νικηφόρα από το γήπεδο του Τοιχιού κόντρα στην τοπική ΑΕ Βιτσίου με σκορ 0-1.

Τέλος, ρεπό είχε η Αστραπή Μεσ.










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ