"


Παρουσία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στην πρώτη Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας “r2bKastoria”

Το παρών έδωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

στην πρώτη Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας “r2bKastoria” η οποία διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο και την Κυριακή 9 & 10 Οκτωβρίου 2021 από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Καστοριάς.

Η συμμετοχή είχε βασικό σημείο αναφοράς την καινοτόμο ψηφιακή έκθεση γούνας “1st KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR - DIGITAL EDITION” η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από τις 25 έως τις 29 Μαΐου 2021 και εντάσσεται σε σύνολο δράσεων του ψηφιακού μετασχηματισμού ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω της δραστηριότητας του Συνδέσμου ως μέλους της Εθνικής Ψηφιακής Συμμαχίας για τις Δεξιότητες & την Απασχόληση.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Κατσάνος Νικόλαος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη τα οποία προσδίδουν οι νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον κλάδο της γουνοποιίας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιο, ο οποίος στάθηκε με ενδιαφέρον στο περίπτερο του Συνδέσμου. Δοθείσης της αφορμής o κ. Κατσάνος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στους διοργανωτές, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδη Χαράλαμπο και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Τσανακτσίδη Κωνσταντίνο για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση, η οποία αποτελεί γέφυρα για την ερευνητική κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ακόμη έγινε σειρά επαφών με μέλη της επιστημονικής κοινότητας ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με οφέλη και για τις δύο πλευρές και η παρουσία ολοκληρώθηκε με την εισήγηση της Επιστημονικής Συνεργάτιδας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Δρ. Ευαγγέλου Χριστίνας με τίτλο «Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία. Πρόκληση ή προϋπόθεση; Η περίπτωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Ο Προφήτης Ηλίας».


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ