"


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησε ο Απόστολος Τσούκας


Ο Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας  και ο Διευθυντής Πρόεδρος – Γραμματέας Οργανωτικού – Αν. Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Στέλιος Κονταδάκης, συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, τον Γενικό Συντονιστή Οργανωτικού της Ν.Δ. στη Δυτική Μακεδονία Στέργιο Αδάμ,  τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς Βασίλη Βελλίδη και τοπικά στελέχη της Ν.Δ. επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας. 

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Απόστολος Τσούκας, υποδέχθηκε το κλιμάκιο και έθεσε επί τάπητος σημαντικά ζητήματα τα οποία αφορούν τον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσούκας έδωσε το πλαίσιο των θεμάτων που ταλανίζουν την ελληνική και παγκόσμια γουνοποιία, επεσήμανε τη σημαντικότητα της συνέχισης των αναστολών των εργαζομένων του κλάδου της γούνας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και τόνισε την υλοποίηση του αιτήματος που κατάθεσε η Ε.Ο.Γ., το οποίο αφορά σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει της 85ης Δ.Ε.Θ. με σκοπό να συζητηθούν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ