"


Π.Ε. Καστοριάς : Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τους Πυρόπληκτους της Εύβοιας


Μήνυμα Συμπαράστασης από τον Καστοριανό λαό. 

Στάλθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

Τα  έτοιμα σκευάσματα μακράς διαρκείας προς κατανάλωση, τα είδη υγιεινής και το φαρμακευτικό υλικό, στάλθηκαν την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021, με την μεταφορική Πόρτα-Πόρτα ΕΛΤΑ Courier  από την  Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προς την Εύβοια, κατόπιν συνεννόησης του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  Ευβοίας Δημήτριο  Βουρδάνο.

Τα 25 κιβώτια που συγκεντρώθηκαν περιλάμβαναν κονσέρβες, ισοτονικά ποτά, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα, γάζες, φαρμακευτικό υλικό, σκυλοτροφές-γατοτροφές.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ευχαριστεί θερμά για την  ανταπόκριση  και την εθελοντική συνεισφορά τους κάτωθι: Ξενοδοχείο «Ορέστειον» Καστοριάς, Γουναρικά Π.Κ.Ζ. ΑΒΕΕ, Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς, Φαρμακείο Βογατσικού, κα. Πετκανά Καλλιόπη, 1ο Κυνηγητικό Σύλλογο Καστοριάς, Πολιτιστικό-Επιμορφωτικό Σύλλογο Κορησού « ο Άγιος Διονύσιος»,  Σύλλογο Τριτέκνων               Ν. Καστοριάς, Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» και όλους τους ανώνυμους πολίτες της περιοχής μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, στέλνοντας ταυτόχρονα τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθεί και δεύτερη αποστολή με ζωοτροφές, τις οποίες θα προμηθευτεί  και θα μεταφέρει με δικά της έξοδα η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, προκειμένου να στηρίξει τον πρωτογενή των πληγέντων περιοχών. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ