"


Οριστική η έναρξη της Α' Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου την Κυριακή 11 Απριλίου

Παρθενική συμμετοχή για τον ΓΠΟ Καστοριάς, εντός έδρας με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου

Αρχίζει τελικά την Κυριακή 11 Απριλίου το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών. Ένα πρωτάθλημα το οποίο λόγω των καταστάσεων άλλαξε και η προκήρυξη, μιας και θα διεξαχθεί σε έναν μόνο γύρο (10 αγώνες).

Στο νέο πρωτάθλημα συμμετέχουν 22 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 11 ομάδων και θα ισχύσει η κλήρωση του πρωταθλήματος που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι γυναίκες της Καστοριάς δηλώνουν πανέτοιμες για την μεγάλη και ιστορική αυτή στιγμή, μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα συμμετέχουν στην κορυφαία κατηγορία του Γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα φιλοξενήσουν την Κυριακή και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Καστοριάς τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, ομάδα με την οποία έχει αναμετρηθεί δύο φορές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (2018-2019) μετρώντας από μία νίκη 2-0 και μία ήττα 3-2.

Δυστυχώς όμως λόγω της απαγόρευσης που επιβάλλουν τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονoϊού, οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους κάτι που προβληματίζει τόσο την διοίκηση όσο και τις αθλήτριες. Ωστόσο, σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο αγώνας να προβληθεί ζωντανά LIVE STREAMING από ιστοσελίδα που συνεργάζεται ο ΓΠΟ του νομού Καστοριάς.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ Λάρισας – Ελπίδες Καρδίτσας

Άρης – ΓΠΟ Γιάννενα

Δόξα Δράμας – Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας

ΓΠΟ Καστοριά – Αγροτικός Αστέρας

Τρίκαλα 2011 – Βασίλισσα Θράκης

Ρεπό : ΠΑΟΚ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ