"


«Πράσινο» και φιλικό προς το περιβάλλον το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς

Επίσκεψη Μαρίας Αντωνίου στο υπό ανέγερση κτήριο

Το χώρο, όπου εξελίσσονται οι εργασίες για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, επισκέφθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς Θωμά Ζήκα και τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη. 

Ως Βουλευτής ακόμη, η κ. Αντωνίου είχε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ανέγερση του νέου κτηρίου.


Παρά τις καθυστερήσεις των προηγούμενων ετών, οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα η Καστοριά θα αποκτήσει ένα σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο, που θα φιλοξενεί με άνεση προσωπικό και οχήματα, όπως αρμόζει σε κάθε πόλη.

Βλέποντας τις δυνατότητες του νέου κτηρίου και όπως επιτάσσει η νέα εποχή, για πράσινα και έξυπνα κτήρια, η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. Θανάση Γιάνναρη, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα το κτήριο να αποκτήσει και ενεργειακή αυτονομία. 

Η κ. Αντωνίου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο των εργασιών και ανέφερε χαρακτηριστικά :

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση ένα όραμα και ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των αστυνομικών να παίρνει σάρκα και οστά. Το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς θα αποτελεί στολίδι για τον τόπο μας. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ