"


Υποστήριξη των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μέσω της ΜΟΔ Α.Ε. για την υλοποίηση έργων του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Περιφερειακής Ανάπτυξης, κατά της διάρκεια της

εβδομάδας 30 Νοεμβρίου – 04 Δεκεμβρίου, έξι τηλεδιασκέψεις μεταξύ των αντίστοιχων Δήμων (Κοζάνης - Καστοριάς - Γρεβενών - Σερβίων - Βελβεντού  - Βοΐου)  και της ΜΟΔ Α.Ε. ( Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ).

Με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδη, των εκπροσώπων της ΜΟΔ, των Δημάρχων και Τεχνικών Υπηρεσιών των εκάστοτε Δήμων, συζητήθηκαν οι ανάγκες των Δήμων για τις τεχνικές πράξεις που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την ωρίμανση και υλοποίηση τους. 

Κάθε Δήμαρχος μαζί με την συμμετοχή του αρμόδιου Αντιδημάρχου και την τεχνική υπηρεσία, ανέδειξε τα προβλήματα και τις ανάγκες του κάθε Δήμου σε τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία. Οι εκπρόσωποι της ΜΟΔ κατέγραψαν τις ανάγκες ανά έργο για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και παρουσίασαν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Οι Δήμαρχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς την Περιφέρεια καθώς παρέχεται απτή και άμεση βοήθεια στήριξης των Δήμων με καταρτισμένο τεχνικά επιστημονικό προσωπικό, για την επιτάχυνση, υλοποίηση των έργων τους που είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. 

Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί ο δεύτερος γύρος  τηλεδιασκέψεων για τους εναπομείναντες Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ