"


Έκκληση Ν.Χαρδαλιά από την Κοζάνη για τήρηση των μέτρων – Επόμενος σταθμός τα Ιωάννινα

Στην Κοζάνη βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς,

προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση, μία ημέρα μετά την ένταξη ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας στο Επίπεδο 4, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέλυσε στους εκπρόσωπους της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης  τα μέτρα που εφαρμόζονται, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης είναι η πρώτη πανελλαδικά που μπήκε στο «κόκκινο» στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας.

Από την πλευρά τους οι δήμαρχοι όσο και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  του έθεσαν το αίτημα του εμπορικού κόσμου της περιοχής για την εκ περιτροπής λειτουργία των καταστημάτων, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ εκτός Περιφερειακής Ενότητας και η λειτουργία των σχολείων.

Στην κλειστή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, συμμετείχαν μεταξύ άλλων: ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γρηγόρης Τσιούμαρης, οι δήμαρχοι, Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντας, Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου και Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Χαρδαλιάς αναχώρησε για τα Γιάννενα, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα βρίσκεται στις 12 το μεσημέρι.


Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά συνοδεύουν, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο διευθυντής Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, Σπύρος Σαπουνάς.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ