"


Η Ομάδα Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς εν δράσει

Η (Ο.ΚΛ.Ο.Κ.) δημιουργήθηκε από ανθρώπους με ιδιαίτερη αδυναμία στα οχήματα

Η Ομάδα Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς (Ο.ΚΛ.Ο.Κ.) δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια περίπου, από ανθρώπους με ιδιαίτερη αδυναμία στα οχήματα που έχουν μπει αισίως στην “τρίτη ηλικία”. Στόχος τους ήταν να αποτελέσει μια διαδικτυακή “στέγη” για όσους αγαπούν τα κλασικά οχήματα και την όμορφη πόλη μας, διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ τους. Δεν πρόκειται για επίσημη Λέσχη ή Σύλλογο, αλλά για μια ομάδα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Εκμεταλλευόμενα την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά της περιοχής μας και τις πολλές ενδιαφέρουσες διαδρομές που προσφέρει το ορεινό ανάγλυφό της, τα μέλη της ομάδας οργανώνουν τακτικά Κυριακάτικες εκδρομές εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, αποκομίζοντας οδηγική απόλαυση, χαλάρωση και διασκέδαση ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούν τα απαραίτητα χιλιόμετρα συντήρησης των ιστορικών τους οχημάτων.

Όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις τους, συμμετέχουν σε οργανωμένες εκδηλώσεις εκτός Νομού, μόνοι ή σαν παρέα. Στον ελεύθερο χρόνο τους βρίσκονται και ανταλλάσσουν απόψεις και γνώσεις γύρω από επισκευές, ανακατασκευές και μελλοντικά εγχειρήματα.

Η ΟΚΛΟΚ είναι ανοιχτή σε νέους φίλους που διαθέτουν ιστορικά οχήματα (ήτοι ηλικίας άνω των 30 ετών) και θέλουν να γίνουν μέλη της παρέας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δείτε εδώ σελίδα της ομάδας στο Facebook





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ