"


Γ΄ Εθνική: Πιθανή αλλαγή δεδομένων! 10 όμιλοι των 12-14 ομάδων! Θα πέφτουν οι 5 τελευταίες!Αλλαγή πλεύσης και σκηνικού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η διοργανώτρια, σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες,

προσανατολίζεται να αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και εκεί που όλοι περίμεναν 9 ομίλους στην κατηγορία να γίνουν 10!

Οι πιέσεις αφόρητες από τις Ενώσεις που θέλουν να προωθήσουν τις δικές τους ομάδες και μπροστά στο φάσμα της Πανδημίας η ΕΠΟ είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει τον αρχικό της σχεδιασμό και να κάνει ένα πιο μικρό και ευέλικτο πρωτάθλημα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοργανώτρια θα αποφασίσει για ένα πρωτάθλημα με 10 ομίλους όπου σε κάθε όμιλο θα συμμετέχουν 12-14 ομάδες! Επίσης από κάθε όμιλο θα υποβιβάζονται 5 ομάδες και θα μένουν οι 7 πρώτες στην βαθμολογία. Όσον αφορά τους πρωταθλητές, αυτοί θα ανεβαίνουν κατηγορία με την διαδικασία των μπαράζ 5+5.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη 19 Αυγούστου, τότε που η Ε.Ε. της ΕΠΟ θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ