"


Στην Π.Ε. Καστοριάς ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης.



Με στόχο την καλύτερη οργάνωση της Περιφέρειας ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Τον κ. Γρηγοριάδη υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του  ο Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, όπου συζήτησαν για τη σημαντικότητα του ρόλου του και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ακολούθησε συνάντηση  με τους Διευθυντές  και Τμηματάρχες των Αυτοτελών Τμημάτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, όπου εκεί τέθηκαν τα ζητήματα συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια ο κ. Γρηγοριάδης επισκέφτηκε όλα τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό και να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο κ. Σαββόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Γρηγοριάδη για την ως τώρα συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ