"


Ανοικτό και πάλι το Ενυδρείο Καστοριάς. Το μεγαλύτερο των Βαλκανίων.


Ιδανικός, πανέμορφος και ασφαλής προορισμός η Καστοριά.




Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλουν τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα επαναλειτουργεί το Ενυδρείο Καστοριάς και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά το κοινό, έπειτα από την υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας λόγω της πανδημίας.

Το Ενυδρείο Καστοριάς, που εγκαινίασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και γι’ αυτό φέρει και τ’ όνομά του, αποτελεί ένα από τα νεότερα τουριστικά σημεία της πόλης και το μεγαλύτερο ενυδρείο γλυκού νερού των Βαλκανίων, φιλοξενώντας ψάρια και λοιπούς οργανισμούς του γλυκού νερού της Ελλάδας, αυτόχθονα, ενδημικά και ξένα. Αποτελείται από 49 δεξαμενές και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντικός πόλος έλξης των επισκεπτών της πόλης, μαθητικών εκδρομών, και ταξιδιωτών.

Το επιστημονικό προσωπικό θα σας ξεναγήσει με ιδιαίτερη χαρά και θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση και απορία. Ώρες λειτουργίες: καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 09:00-16:30

Σε μία περίοδο, όπου δε θα πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός στο μέτωπο του κορωνοϊού, η Καστοριά μετράει σήμερα 70 συνεχόμενες ημέρες χωρίς κανένα νέο θετικό κρούσμα και παραμένει ένας ιδανικός, πανέμορφος και ασφαλής προορισμός. Ο Δήμος Καστοριάς, μ’ ένα αναπροσαρμοσμένο σχέδιο δράσεων και ενεργειών, στα νέα δεδομένα του Τουρισμού, αναδεικνύει και προβάλλει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, κάνοντας κάθε μέρα κι ένα βήμα μπροστά, ώστε να τοποθετήσουμε την Καστοριά στην κορυφή των προορισμών. 




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ