"

Κυκλοφόρησε το Μυθιστόρημα της Καστοριανής Ηλιάνας Κλειτσογιάννη με τίτλο "Πριν χαθεί το όνειρο", από τις εκδόσεις "Οσελότος"

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Οσελότος" το μυθιστόρημα από την Καστοριανή συγγραφέα Ηλιάνα Κλειτσογιάννη με τίτλο "Πριν χαθεί το όνειρο".


Το βιβλίο είναι διαστάσεων 14χ21 και αποτελείται από 124 σελίδες. Παραγγελίες στις εκδόεσεις Οσελότος (Τηλ.  210.6431108) στην τιμή των 12 ευρώ.

Ξεφυλλίστε μερικές σελίδες από το βιβλίο

Η Αλίκη, μια κοπέλα με τραγικό παρελθόν, αποφασίζει να μετακομίσει με την οικογένειά της στην Κορησό, με την ελπίδα ότι όλα θα φτιάξουν. Αρχικά νιώθει εγκλωβισμένη στο παρελθόν της, το οποίο δεν την αφήνει να προχωρήσει, όμως με τη βοήθεια των παιδικών της φίλων όλα δείχνουν να αλλάζουν. Μέχρι που ένα τροχαίο δυστύχημα θα στερήσει σε εκείνη και τη μικρότερη αδερφή της Αλέξα τους γονείς τους.
Η Αλίκη αποφασίζει ότι πρέπει να φανεί δυνατή για να μεγαλώσει την Αλέξα. Σε αυτό το δύσκολο έργο θα είναι δίπλα της οι συγγενείς, οι φίλοι της, καθώς και ένας συμμαθητής της, ο Άρης, ο οποίος φαίνεται να της αλλάζει τη ζωή και να την κάνει να πιστεύει στα όνειρα ξανά. Μέχρι να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν της, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και θα την οδηγήσει σε μεγάλα αδιέξοδα.
Θα καταφέρει τελικά η Αλίκη να αποφασίσει για τη ζωή της η ίδια, πριν χαθεί κάθε της όνειρο;…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ηλιάνα Κλειτσογιάννη γεννήθηκε στην Καστοριά. Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, κάτοχος πτυχίων στα αγγλικά και ιταλικά, και μέλος της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές του Θεάτρου». Λατρεύει τη μουσική και είναι πρόσκοπος από την παιδική της ηλικία.


Η αγάπη της για τα λογοτεχνικά βιβλία ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Γρήγορα κατάλαβε ότι όλοι οι λογοτεχνικοί κόσμοι έχουν κάτι κοινό, την αγάπη και τον έρωτα, και βρήκε το στοιχείο της. Για αρκετά χρόνια έγραφε «σκετσάκια» και ιστοριούλες, ώσπου στην ηλικία των δεκαπέντε ετών άρχισε να γράφει το παρόν μυθιστόρημα.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ