"


Άνοιξε και επαναλειτουργεί ο προϊστορικός Λιμναίος Οικισμός.


Υποδέχθηκε κιόλας τους πρώτους επισκέπτες του!



Μετά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 20 Μαΐου ο προϊστορικός Λιμναίος Οικισμός που βρίσκεται στο Δισπηλιό.


Ο Πρόεδρος της Εταιρείας «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», όπου ανήκει η συγκεκριμένη τουριστική Δομή, κ. Σωκράτης Πέλκας εξέφρασε την ικανοποίησή του με την εξέλιξη αυτή, αφού θα ανατροφοδοτηθούν τα έσοδα του Δήμου Καστοριάς, τα οποία με το κλείσιμο των σημαντικών τουριστικών δομών (Σπήλαιο Δράκου, Ενυδρείο κλπ) είχαν εκλείψει και μηδενιστεί.

Παράλληλα, επισήμανε την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για προσωπικό και επισκέπτες σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για το άνοιγμα και τη λειτουργία παρόμοιων χώρων και δομών.

Σημειώνεται ότι ο προϊστορικός Λιμναίος Οικισμός, που υποδέχθηκε μάλιστα χθες και τους πρώτους επισκέπτες του από τη Θεσσαλονίκη, έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την επισκεψιμότητά του και αναμένεται να προσελκύσει και πάλι, όπως και όλη η περιοχή μας, χιλιάδες επισκέπτες.

Ο Δήμος Καστοριάς έχει καταστρώσει ένα σχέδιο δράσεων και ενεργειών για την “επόμενη μέρα” στον τουριστικό τομέα αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, κάνοντας κάθε μέρα κι ένα βήμα μπροστά.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
τηλ. επικοινωνίας: 2467021910





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ