"


ΡΕΤΡΟ : Ο Υπερπρωταθλητής Παναργειακός το 1998 – Μπαράζ ανόδου 3-0 με τη Νίκη Αξού (VIDEO ολόκληρος ο αγώνας)





Δεύτερο συνεχόμενο μπαράζ ανόδου είχε δώσει ο Παναργειακός

Το είχε φαίνεται η μοίρα του Παναργειακού, όταν κατακτούσε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καστοριάς, να χρειαζόταν επιπλέον να δίνει και αγώνες μπαράζ με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδό του στην Δ’ Εθνική.




Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής (Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ - Sentranews.gr)


Η αρχή είχε γίνει το 1987 δίνοντας αγώνες μπαράζ με Μακεδονικό Σιάτιστας και Ελασσόνα, για να ακολουθήσει το 1998 να δώσει αγώνες ανόδου μπαράζ με Νίκη Αξιού και Μελίτη Φλώρινας. Και τις δύο φορές κατάφερε να στεφθεί Υπερπρωταθλητής και να ανέλθει στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Την περίοδο 1998 ο Παναργειακός είχε εξαιρετική ομάδα και δια περιπάτου αναδείχθηκε πρωταθλητής σημειώνοντας μεγάλα ρεκόρ 30 νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 136 υπέρ-9 κατά. Πρώτη θέση με 90 βαθμούς και διαφορά 25 βαθμών από τον 2ο Γράμμο Μαυροχωρίου, πανηγύρισε τον τίτλο.

Ωστόσο, στη συνέχεια έδωσε δύο αγώνες μπαράζ με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων σε ουδέτερο γήπεδο, όπου σύμφωνα με την προκήρυξη η πρώτη ομάδα της τελικής κατάταξης θα έπαιρνε το εισιτήριο ανόδου στην Δ’ Εθνική.

Και από την διαδικασία αυτή ο Παναργειακός παρέμεινε αήττητος με μία νίκη και μία ισοπαλία και εξασφάλισε για 3η φορά στην ιστορία του την άνοδο, επιστρέφοντας μετά από 5 χρόνια στα Εθνικά πρωταθλήματα, την οποία και συνδύασε με την 45χρονη ιστορία του!

Πρεμιέρα με το δεξί στα μπαράζ για τον Παναργειακός, 3-0 τη Νίκη Αξού

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου, ο Παναργειακός αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Πτολεμαϊδας την Νίκη Αξού, όπου και  επικράτησε με σκορ 3-0.
Το σκορ άνοιξε στο 35' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τσούκλης 1-0 σε ανατρπή του Σαλτσογλίδη. Σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Παναργειακό να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Τελικά, η υπεροχή του Παναργειακού καρποφόρησε στο 93' όταν μετά από προσπάθεια του Ντούρου, ο Θωμαϊδης με αυτογκόλ σημείωσε το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 97' ο Ντούρος με υποδειγματικό πλασέ.


Η σύνθεση του Παναργειακού : Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Ντέμκας, Τζήμας, Μήλιος, Εμμανουηλίδης, Σαλτσογλίδης, Βασιλείου, Τζημαράκας, Ντούρος, Τσούκλης (Αναπληρωματικοί : Γούβρος, Παπαγιάννης, Μπίμα, Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βελλίδης, Βλαχόπουλος)


ΤΟ VIDEO σε περιγραφή του Δημήτρη Κουτσή, ολόκληρου του αγώνα μπαράζ της 1ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ που έληξε με σκορ 3-0)




ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

1η αγωνιστική Παναργειακός – Νίκη Αξιού          3-0
2η αγωνιστική Νίκη Αξιού – Μελίτη                          5-2
3η αγωνιστική Παναργειακός – Μελίτη                  1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ              4
2.ΝΙΚΗ ΑΞΙΟΥ                     3
3.ΜΕΛΙΤΗ                            1




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ