"


Ολυμπία Τελιγιορίδου : Η υγειονομική κρίση και η επόμενη ημέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Για την υγειονομική κρίση και την επόμενη ημέρα μίλησε η Ολυμπία Τελιγιορίδου στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουτσή

Η κ. Τελιγιορίδου τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας σε προσωπικό και εξοπλισμό. Σε αυτή την κατεύθυνση έγινε όπως είπε η δωρεά της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ύψους 120.000 ευρώ προς το νοσοκομείο ενώ τόνισε πως κατά την διάρκεια της κρίσης του κορονoϊού η κυβέρνηση δεν στήριξε το νοσοκομείο Καστοριάς με γιατρούς και ότι η μόνη περιοχή της Ελλάδας, που ήταν σε καραντίνα και δεν επισκέφθηκε η κυβέρνηση, για να δει από κοντά τα προβλήματα με την κρίση του κορονoϊού ήταν η δική μας.
Στη συνέχεια ανέφερε τις τραγικές επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ  να καταργήσει τα πανεπιστημιακά τμήματα και τα διετή,  τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών  Δ. Μακεδονίας με έδρα στην Καστοριά, την κατάργηση της 24ωρης λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ, την καθυστέρηση στα δίκτυα φυσικού αερίου. Αυτά τα έργα ήταν απαραίτητα για την επόμενη μέρα. Δήλωσε περήφανη για την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου και αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της Καστοριάς.
Σε ερώτηση πως κρίνει την πρόταση από τον συνάδελφο της  κ. Τζηκαλάγια, να έρθει στην Καστοριά η Αερομεταφερόνη Ταξιαρχία από το Κιλκίς, η κ. Τελιγιορίδου, που είναι μέλος της επιτροπής της Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, τόνισε πως ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των ενόπλων δυνάμεων, ειδικά για επίλεκτες μονάδες, γίνεται από τους επιτελείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όχι με sms κάποιου πολιτικού προσώπου προς τον Πρωθυπουργό. Σε κάθε περίπτωση, αν η πρόταση που έγινε θεωρηθεί σοβαρή θα πρέπει να απαντήσει ο Πρωθυπουργός στην ιδέα του βουλευτή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ