"


Αποφάσεις Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς


Η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς συνεδρίασε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 σχετικά με τις διεκπεραιώσεις

των διοργανώσεων της τηρώντας  τις αποφάσεις της ΕΠΟ και την απόφαση του Υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισε με βάση την βαθμολογία τα εξής :

1. Ο πρωτοπόρος της Α΄ κατηγορίας "Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας"  προβιβάζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

2. Ο πρωτοπόρος της Β΄ Κατηγορίας  "Ελπίδες Μεσοποταμίας" προβιβάζεται στην Α' Τοπική  Κατηγορία.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή πορεία με νέες επιτυχίες!
Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους όπως κάναμε μέχρι και  σήμερα.
Καλή Επιτυχία!

3. Αναφορικά με το Κύπελλο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ αποφάσισε ο Κυπελλούχος της φετινής περιόδου να αναδειχτεί μέσω κλήρωσης, την Δευτέρα 25 Μαίου.
Στην διαδικασία της κλήρωσης του κυπέλλου θα συμμετέχουν οι φιναλίστ του τελικού "ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ"  και  "ΜΕΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ' και το σωματείο που θα αναδειχθεί κυπελλούχο   θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος 2020-2021, με βάσει την προκήρυξη της Ε.Π.Ο.

Για τον υποβιβασμό των ομάδων από την Α' κατηγορία θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Γ' Εθνική κατηγορία. Σκέψη μας είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την δυνατότητα αναδιάρθρωσης και αλλαγής προκηρύξεων στις ενώσεις.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς, το επόμενο χρονικό διάστημα και με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και αφού επιτραπούν οι συναθροίσεις, θα ορίσει τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής  Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της Ένωσης.

Εκεί θα γίνει συζήτηση, για την επόμενη μέρα του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας σαν εκτελεστική επιτροπή θα ακούσουμε τις ανησυχίες και τις προτάσεις όλων των παραγόντων των ομάδων και αφού τις λάβουμε υπόψιν και επανεκτιμηθεί η κατάσταση με όλες τις παραμέτρους όπως και τα  νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην κοινωνία και στα σωματεία θα σταλεί επιστολή άμεσης οικονομικής στήριξης των ομάδων σε (ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Γ.Γ.Α, ΕΠΟ).

Θα αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων  Κυπέλλου και υποδομών για την περίοδο 2020 - 2021, με τις καλύτερες πάντοτε συνθήκες που θα επιτραπούν,αφού αναμένουμε πρώτα την σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας που θα διασφαλίζει την υγεία όλων μας και στη συνέχεια την εισήγηση της ΕΠΟ.

Αποφασίσαμε επίσης να στείλουμε επιστολή στους 3 Δημάρχους του νομού μας εκφράζοντας τα οφέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην τοπική κοινωνία αλλά και την αγωνία μας για την επόμενη μέρα της λειτουργίας των ομάδων και το μέλλον αυτών. Θα υπάρξει συνάντηση μαζί τους, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, στο μέτρο το δυνατόν, να βελτιώσουν και να απολυμάνουν τους αθλητικούς χώρους και τις εγκαταστάσεις των γηπέδων.

Επιπλέον αποφασίσαμε να στείλουμε επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σαββόπουλο επιδιώκοντας μία συνάντηση με την Ε.Ε της Ε.Π.Σ, ώστε να θέσουμε τα νέα δεδομένα και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις ομάδες αλλά και στους αθλητικούς χώρους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

ΣΕ Γ.Π.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την άνοδο της  στην Α' Εθνική Γυναικών. Απέδειξε σε όλους μας πως με αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και η υπευθυνότητα μπορούν να γίνουν τα εφόδια για να πετύχουμε τους στόχους μας σε ομαδικό επίπεδο.
Σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, διοίκηση, προπονητές και παίκτριες ξεχώρισαν για την συλλογικότητα και την αξιοπρέπεια με αποτέλεσμα να να έρθει η άνοδο στην ανώτερη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, κάνοντας γνωστή την πόλη μας για ακόμα μια φορά στον αθλητικό χώρο!!

Καλή επιτυχία!





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ