"

Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών Δ.Ε.Υ.Α. ΚαστοριάςΣτο πλαίσιο των οικονομικών δυσχερειών που δημιουργήθηκαν στην περιοχή μας εξαιτίας της πανδημίας του Κορωναϊού,

που είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να κλείσουν τα Ταμεία της ΔΕΥΑ Καστοριάς για δύο περίπου μήνες, αλλά και σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και θα υπάρξουν για τις επιχειρήσεις του Δήμου Καστοριάς οι οποίες επλήγησαν σημαντικά, καθώς και στα νοικοκυρά λόγω της γενικότερης μείωσης εισοδημάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. αποφάσισε την επαναφορά του Διακανονισμού Ληξιπρόθεσμων Οφειλών (ρύθμιση), όπως είχε εφαρμοστεί έως τις 31/1/2020.

Ο Διακανονισμός θα γίνει με κλιμάκωση του ποσοστού έκπτωσης στους τόκους υπερημερίας, ανάλογα με το ποσό της προκαταβολής και το ύψος του ποσού των δόσεων του καταναλωτή.

Αιτήσεις για ένταξη των καταναλωτών στη ρύθμιση θα γίνονται δεκτές έως 30 Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mailprotokollo@deyakastorias.gr, όπου θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό του αιτούντα, ο κωδικός καταναλωτή που αναγράφεται στους λογαριασμούς, καθώς και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του οικονομικού τομέα της επιχείρησης κ. Χρήστο Βασιλείου στο τηλέφωνο 6985-552722.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ