"


QUARANTINE SHORT FILM by RECPRO.gr

QUARANTINE : Η νέα ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε χωρίς να βγούμε από το σπίτι  Σκηνοθεσία, Εικονοληψία & Editing : Τρύφωνας Δ. Ζήσης ‼️ https://www.facebook.com/trifonas.zisis Παραγωγή : REC PRODUCTIONS 2020

QUARANTINE : Η νέα ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε χωρίς να βγούμε από το σπίτι και διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο για όλους!

Η ταινία προσπαθεί να αποτυπώσει κινηματογραφικά την απομόνωση που βιώνουν οι μοναχικοί άνθρωποι την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, καταγράφοντας οπτικά και ηχητικά τους προβληματισμούς και την αγωνία για το αύριο.

Μια μουντή, άχρωμη καθημερινότητα και μια ρουτίνα που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά χωρίς τελειωμό, ενώ το μυαλό αναζητά μια ανοπαία ατραπό για να ξεφύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Σκηνοθεσία, εικονοληψία & Editing : Τρύφωνας Δ. Ζήσης
Μουσική επένδυση : Jom Bjork, Jay Varton, Ethan Sloan
Παραγωγή : REC Productions

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων, την περίοδο από 6 εώς και 12 Απριλίου, χωρίς να βγούμε από το σπίτι. Τα εξωτερικά πλάνα είχαν γυριστεί και υπήρχαν στο αρχείο μας πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε Δευτέρα 20/04/2020 στις 22:00 ώρα Ελλάδος στην παρακάτω διεύθυνση






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ