"


Κορονοϊός : Έφηβος ηλικίας 18 ετών είναι το νεότερο άτομο που πεθαίνει αφότου βρέθηκε θετικός στον ιό


Δυστυχώς ο κορονοϊός χτύπησε και μικρότερο σε ηλικία


Μέχρι τώρα τα θύματα ήταν περισσότερο μεγάλης ηλικίας. Αλλά στην Αγγλία ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του από τον ιό.

Άσχημα τα νέα από τη Μεγάλη Βρετανία, αφού μιλάμε για τον νεότερο σε ηλικία άνθρωπο που φεύγει από τον κορονοϊό. Σε μία χώρα όπου 281 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 5683!

Ένας έφηβος ηλικίας 18 ετών είναι το νεότερο άτομο που πεθαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ανήκε σε ευπαθή ομάδα
Συγκεκριμένα, στην Αγγλία 37 ακόμη άτομα, θετικοί στον κορωνοϊό, πέθαναν χθες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 257. Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, οι ασθενείς ήταν ηλικίας μεταξύ 18 και 102 ετών και θεωρούνται ο νεότερος και η μεγαλύτερος ασθενής που έχασε την ζωή του από κορωνοϊό στην Αγγλία. Όλοι τους ανήκαν σε ευπαθείς ομάδες, με υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς, για την μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εάν οι άνθρωποι δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες για κοινωνική αποστασιοποίηση.



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ