"


Σαν σήμερα το 2010 : Κυπελλούχος ο ΑΟ Κάστωρ




Πριν 10 χρόνια, σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2010, ο ΑΟ Κάστωρ πανηγύρισε για τρίτη φορά στην πολυετή ιστορία του την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς.


Προσωπικό αρχείο : Δημήτρης Κουτσής (Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ - sentranews.gr)


Ο 33ος Τελικός Κυπέλλου είχε άρωμα Καστοριάς μιας και αναμετρήθηκαν δύο ομάδες της πόλης. Η ιστορική και Κυπελλούχος Ελλάδας Καστοριά και ο ΑΟ Κάστωρ.


Ήταν ένας ξεχωριστός τελικός, όπου ο ΑΟ Κάστωρ επικράτησε με σκορ 1-0 και πήρε παράλληλα και την ρεβάνς από τις δύο ήττες (3-0 και 0-3) που είχε γνωρίσει από την αντίπαλό του την Καστοριά κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής στο οποίο συμμετείχαν και τα δύο σωματεία εκείνη την περίοδο.
To μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση σημείωσε στο 40’ ο αρχηγός των βυσσινί Τάσος Σιοπόβου.


Προσωπικό αρχείο : Δημήτρης Κουτσής (Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ - sentranews.gr)



33ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 – ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ – ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-0


Σκόρερ :  Σιοπόβου 40’ 1-0

Διαιτητές :  Στεφανίδης, Δημητριάδης, Πάνου, 4ος Ντούκας

Συνθέσεις :
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ (Βόλτσης Θ.):  Κωνσταντινίδης, Καραμαλής, Τσεμπερίδης Χ., Σιοπόβου, Νασιόπουλος, Παπαθανασίου, Μήλιος, (86’ Τσιμόπουλος), Στεργίου, Θεοδωρίδης (89’ Αργυρός), Τσεμπερίδης Ν. (62’ Καλύβας), Τσατσάκης.


ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Δημητρίου Π.):  Σίσκος, Παπαδόπουλος, Τάντσης, Αναγνωστόπουλος, Γκούρλιας, Σαββίδης, Τσαμτσάκης (61’ Πετρόπουλος), Μπαμπάνης (71’ Μπαμπάκος), Αλεξανδρίδης (74’ Μπάτζιος), Τζιώτζης, Μαντζάνας.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ