"


Α’ ΕΠΣ : Με νίκες εντός έδρας φιλοδοξούν να συνεχίσουν οι πρωτοπόροι (Οι προϊστορίες όλων των αγώνων)

Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, όπου οι πρωτοπόροι αγωνίζονται εντός έδρας και φιλοδοξούν να συνεχίσουν με νίκες.

ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ



ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ - ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ :  Φτωχή η προϊστορία των ομάδων, αφού θα σναμετρηθούν για 6η φορά στην ιστορία τους. Οι γηπεδούχοι, πάντως, μετράνε δύο νίκες σερί τα τελευταία δύο χρόνιαμε (Α' γύρος 4-0)


ΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ : Φτωχή και μοιρασμένη προϊστορία (2-1-2).  Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούνε από το 2012, ενώ το 2009 ήταν η τελευταία χρονιά που οι κυανόλευκοι απέδρασαν με το "2". Να σημειωθεί ότι φέτος αναμετρήθηκαν και σε αγώνα Κυπέλλου της β' φάσης, ματς που έληξε ισόπαλο 1-1 (Α' γύρος 1-0)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Κυριαρχία του Παναργειακού με 9 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 20 ματς. Οι γηπεδούχοι μετράνε μόλις τρεις νίκες, ενώ αγνοούν το τρίποντο από το 2009.  (Α' γύρος 2-1)


ΝΤΑΗΛΑΚΗ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ : Θετική παράδοση για το Νταηλάκη με 11-5-7. Οι φιλοξενούμενοι αγνούν τη νίκη τα τελευταία 8 χρόνια, το 2012  0-3  (Α' γύρος 2-2)


ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ : Μοιρασμένη προϊστορία 4-3-5.  (Α' γύρος 1-0)


ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ : Φτωχή προϊστορία με την Δόξα Αμπελοκήπων να έχει το πάνω χέρι έχει η Δόξα με 4-0-2. (Α' γύρος 2-1)



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΒΙΤΣΙ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ - ΚΑΣΤΩΡ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ - ΚΟΡΗΣΟΣ
ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ - ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ