"


Η «Χρυσοί» σκόρερ της Ομόνοιας Βογατσικού- Τρεις παίκτες πέτυχαν 30 από τα 42 γκολ!



Την 2η παραγωγικότερη επίθεση του πρωταθλήματος κατέχει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ομόνοια Βογατσικού, έχοντας πετύχει στα 13 ματς που διεξήχθησαν 42 γκολ, έναντι 44 της 2ης στην βαθμολογία ομάδα της Καλλιθέας.


Μάλιστα, τα περισσότερα εξ’ αυτών σημείωσε μακριά από την έδρα της (24 γκολ σε 7 ματς), ενώ στο γήπεδό της σε έξι ματς που έδωσε σκόραρε 18 φορές.

Οι αρκούδες στο σκοράρισμα έχουν μεν πλουραρισμό, αφού 10 παίκτες της έχουν βρει δίχτυα, ωστόσο, όμως, διαθέτει μία τριάδα φωτιά, καθώς έχει σημειώσει τα ¾ των τερμάτων της!!!

Πρόκειται για τους Χρήστο Νούλα, Δημήτρη Λαζαρίδη και Αλέξη Λιάπη, οι οποίοι συνολικά έχουν πετύχει 30 από τα 42 γκολ της ομάδας τους στα 13 μέχρι τώρα ματς του πρωταθλήματος.


Πρώτο κανόνι, είναι ο κάτοχος του χρυσού παπουτσιού των δύο τελευταίων ετών, ο Χρήστος Νούλας με 11 γκολ (την περσινή περίοδο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 23 γκολ), ο οποίος έχει σκοράρει σε 6 από τα 13 ματς, εκ των οποίων, μάλιστα έχει και 2 χατ  τρικ. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε σε δύο ματς εξαιτίας αποβολής του.


Δεινός σκόρερ είναι και ο Δημήτρης Λαζαρίδης με 10 γκολ, ο οποίος έχει σκοράρει σε 7 ματς και ακολουθεί ο Αλέξης Λιάπης με 9 τέρματα, σκοράροντας σε 5 ματς, ενώ σε ένα εξ’ αυτών σημείωσε 4 τέρματα.


Ακολουθούν ο Τσολακάκης με 3 γκολ, ενώ από δύο φορές σκόραραν οι : Παρασκευόπουλος και Αντωνιάδης. Μία φορά βρήκαν τα δίχτυα οι :  Γιαννάκης, Τσάμης, Πατσογιάννης, Τραυλός, ενώ έχουν υπέρ τους και ένα αυτογκόλ από τον Κυριακού του Κάστορα.


Στα αξιοσημείωτα ότι από τα 42 γκολ που έχει πετύχει μόνο τα ένα από αυτά σημειώθηκε με πέναλτι που ήταν και το μοναδικό που έχει κερδίσει. Αμυντικά, αν και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, βρίσκεται στην 4η θέση με 12 γκολ (7 εντός και 5 εκτός έδρας), εκ των οποίων δύο από αυτά ήταν με πέναλτι.

Τέλος, στον πειθαρχικό τομέα, έχει ΤΡΕΙΣ  αποβολές (Μακρής, Σκανδάλης και Νούλας).





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ