"


Ευχαριστήρια επιστολή από την εθελοντική ομάδα Αιμοδοσίας "ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ"


H Εθελοντική ομάδα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ με το όνομα «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες  που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε την Δευτέρα  3 Φεβρουαρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού.



Επίσης ευχαριστεί :

α) τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του χώρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία




β) το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς που διενήργησε την αιμοδοσία και ιδιαιτέρως τον κύριο Σταμούλη Ηλία (βιοπαθολόγο) και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας .
γ) Τους αθλητικούς συλλόγους, ΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ για την στήριξη της προσπάθειας, αλλά και τη συμμετοχή τους.



Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε αυτούς που προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.
Από την συγκεκριμένη αιμοδοσία έγιναν και πέντε (5) νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς, καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος τουΣυλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» με Αριθμό Μητρώου Συλλόγου Ομάδας 15075.



Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ!

ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ