"


Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ Καστοριάς
Μια άκρως επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς για τις ακαδημίες  μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Τα μικρά  παιδιά αφού πρώτα συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια, αμέσως μετά έπαιξαν αγώνα μπάσκετ με τους γονείς τους. Στο παιχνίδι κυριάρχησαν σε αφθονία τα γέλια και οι χαρές όσων συμμετείχαν αλλά και του κόσμου που  παρακολούθησε την γιορτή. Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά δώρα από τον Αϊ Βασίλη. Από την όμορφη γιορτή δε θα μπορούσε να λείψει ο μπουφές με τα πλούσια εδέσματα για όλους.Οι Ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, τους κυρίους Θωμά και Παύλο Ανδρεόπουλο (αρτοζαχαροπλαστείο  «Ίρις») για τον πλούσιο μπουφέ. Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη και τον κύριο Πίσσιο Παναγιώτη (καφέ bouquillon) για την προσφορά του καφέ.

Τους κυρίους Σαρρή Σωκράτη (ΚΔΑΠ morfosi) και Ηλιόπουλο Παντελή (υλικά ραπτικής) για την προσφορά τους στις ακαδημίες μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την βοήθεια τους και τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ