"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : «Βουλιάζει» η Αστραπή Μεσ/μίας μετά και τη νέα ήττα, 0-3 από τα Τρίκαλα Ημαθίας - Παράπονα από την διαιτησία

Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε η Αστραπή Μεσοποταμίας μετά τη νέα ήττα, 3η εντός έδρας που γνώρισε από τον Μέγα Αλεξ. Τρικάλων, με σκορ 0-3, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, οι κιτρινόμαυροι έχουν καθηλωθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας δυσχεραίνοντας την  βαθμολογική τους θέση και ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία γίνεται ολοένα και δυσκολότερος.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός της Αστραπής στο πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικός, αφού σε 10 ματς μετράει μόλις 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες, ενώ την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της ρεπό και κατόπιν υποδέχεται την Μηχανιώνα, ματς που επιβάλλεται να κερδίσει, μιας και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα…

Στο σημερινό ματς η Αστραπή παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και κυριευμένη από το άγχος, δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας μία ακόμη  ήττα εντός έδρας, από τα Τρίκαλα Ημαθίας, ομάδα που φάνηκε διαβασμένη και είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι εκφράζουν πολλά παράπονα από την διαιτησία τόσο για μη καταλογισμό δύο περιπτώσεων πέναλτι, όσο και γενικότερα για τα σφυρίγματά του στο ματς.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ, 0-1 με αυτογκόλ του Κράτσιου Α. στο 4’.
Μετά το α’ 20λεπτο η Αστραπή ανέβασε ρυθμούς αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, ενώ στο 19' και 30' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ταρέλι και του Σαββόπουλου αντίστοιχα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’ η ομάδα της Ημαθίας κλείδωσε τη νίκη (3η εκτός έδρας) με τον Αβραμόπουλο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να πετυχαίνει το 0-2, ενώ στο 90+3’ ο Παρσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ