"


Σημαντικές επαφές και συνομιλίες του Γιάννη Κορεντσίδη στην “35η Philoxenia”:Αξιοποίηση κάθε δυνατότητας, προοπτικής ή συνεργασίας,

με στόχο την ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής


 Σημαντικές επαφές και συνομιλίες είχε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, κατά τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” (8-10 Νοεμβρίου), ο οποίος αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, προοπτική ή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής.


Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει με ένα πολύ όμορφο Περίπτερο, το οποίο επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, μαζί με τους ανθρώπους της Διοίκησης της ΔΕΘ, με τους οποίους ο Γιάννης Κορεντσίδης, ως γνωστόν, διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ο Δήμαρχος, με τη σειρά του, επισκέφθηκε το Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου, ενώ κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Ζέρβα, την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Αντωνίου, τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλη Μιχελάκη και την Βουλευτή Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ