"


Α’ ΕΠΣ : Mε σύμμαχο την θετική παράδοση οι πρωτοπόροι

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής ημέρας.



Ο πρωτοπόρος ο Ηρακλής Πολυκάρπης υποδέχεται το Νταηλάκη και φιλοδοξεί να πετύχει το 6 στα 6 και να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ενόψει μάλιστα και των δύο ντέρμπι που ακολουθούν, με πρώτο αυτό του επόμενου Σαββάτου (16 Νοεμβρίου, εντός έδρας κόντρα στο Βογατσικό και κατόπιν το Σάββατο 23/11) για την 7η αγωνιστική κόντρα στην Καλλιθέα εκτός έδρας.
Μάλιστα οι πράσινοι ιστορικά σε σύνολο 32 αγώνων έχουν τον πρώτο λόγο μετρώντας 19 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Από την άλλη πλευρά ο Νταηλάκης κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ πριν εννέα χρόνια (2010), ήταν η τελευταία φορά που είχε φύγει με το «2».
Την επιστροφή στις νίκες μετά το 0-0 στο Βογατσικό θέλει να επιστρέψει η Καλλιθέα που υποδέχεται τον Γράμμο Μαυροχωρίου, ένα ματς στο οποίο ιστορικά οι δύο ομάδες αντιπαθούν τις ισοπαλίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρή παράδοση με 8 νίκες σε 11 ματς και 3 ήττες, ενώ ο Γράμμος αγνοεί το «2» από το 2009.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι του Δήμου Ίωνα Δραγούμη με την Δόξα Αμπελοκήπων να υποδέχεται την φιλόδοξη Ομόνοια Βογατσικού.
Οι φιλοξενούμενοι μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με την Καλλιθέα θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας και σύμμαχο την παράδοση, αφού σε 5 αναμετρήσεις μετράνε μόλις μία ήττα, δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Με σύμμαχο την ισχυρή παράδοση (12 – 4 – 1), ο Παναργειακός υποδέχεται τα Γραμμοχώρια φιλοδοξώντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Από την α΄λλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έχουν συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ανακάμψουν βαθμολογικά. Ωστόσο, το γήπεδο του Άργους είναι ιδιαίτερα εφιαλτικό για τα ελάφια, αφού σε 17 ματς έχουν μόλις μία νίκη, και 4 ισοπαλίες…

Τα πρώτο τρίποντο εντός έδρας θα αναζητήσει η Πεντάβρυσος στην αναμέτρησή της με την Δόξα Κορησού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες εκτός έδρας, ενώ διαθέτουν και ισχυρή παράδοση, αφού σε 19 ματς μετράνε 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Αντίθετα, η Δόξα Κορησού αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο, έχει αρνητική παράδοση, ενώ πριν 17 χρόνια (2002), ήταν η τελευταία φορά που απέδρασε με το τρίποντο.

Τέλος μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς ΑΟ Κάστωρ –ΑΕ Βιτσίου, το ντέρμπι ουραγών, με  τις δύο ομάδες να αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στο πρωάθλημα.
Η παράδοση των δύο ομάδων είναι φτωχή και σε 4 ματς ο ΑΟ Κάστωρ μετράει δύο νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ