"


Νέοι πρόεδροι στην Εταιρία Τουρισμού και στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Γιώργος Βαβλιάρας ορίστηκε κατά πλειοψηφία από το περιφερειακό συμβούλιο ως νέος πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού, Δυτικής Μακεδονίας, μετά και από πρόταση του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη.


Κατά της απόφασης αυτής τάχθηκαν μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης, οι οποίοι διαφώνησαν με την συγκεκριμένη πρόταση, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της Εταιρίας θα πρέπει να προέρχεται από την Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, όπου βρίσκεται και  η έδρα της. Κατά της απόφασης τάχθηκε και η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Από την πλευρά του ο κ. Κασαπίδης, αφού επέμεινε στην πρότασή του, τόνισε ότι «ο κ. Βαβλιάρας έχει δώσει εξετάσεις με ότι έχει ασχοληθεί και πρόσθεσε ότι θα διαψεύσει τους πάντες που θέτουν ζητήματα τοπικισμού».

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας ορίστηκαν επίσης και οι: Δημήτρης Σαββόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Λάμπρος Χατζηζήσης και Γιάννης Στρατάκης.

Στην ίδια συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ορίστηκε, με πρόταση του περιφερειάρχη, κατά πλειοψηφία ως πρόεδρος της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης», η Κατερίνα Δαδομόγια.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ