"


Οι ψηφομαχίες και όλα τα αποτελέσματα των εκλογών για τη Δυτική Μακεδονία


«Σάρωσε» στη… μάχη των ψήφων ο κ. Χρήστος Ζευκλής, ο νέος δήμαρχος Βοΐου, καθώς σε πέντε εκλογικά τμήματα και μάλιστα μέσα στην πόλη της Σιάτιστας,
πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο εκλεγέντα δήμαρχο, σε ένα μόνο Εκλογικό Τμήμα των Περιφερειακών Ενοτήτων: Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς.

Στα εκλογικά αυτά τμήματα απέσπασε από 222 έως 245 ψήφους, ενώ ακολούθησε στη 2η θέση της άτυπης «μάχης» των περισσότερων ψήφων σε ένα Εκλογικό Τμήμα ο νέος δήμαρχος Σερβίων, κ. Χρήστος Ελευθερίου, με 214 ψήφους, που πήρε στο Τριγωνικό.

Στον αντίποδα από τους υποψήφιους δημάρχους που δεν εξελέγησαν ο κ. Δημήτρης Κοσμίδης σε δύο Εκλογικά Τμήματα του Δήμου Βοΐου, μέσα στην πόλη της Νεάπολης πήρε αντίστοιχα τους περισσότερους ψήφους, 233 και 200 αντίστοιχα.  Στη 2η θέση αυτής της άτυπης «μάχης» των περισσότερων ψήφων σε ένα Εκλογικό Τμήμα των υποψηφίων δημάρχων που δεν εξελέγησαν ήταν η κα. Αθηνά Τερζοπούλου, που πήρε 189 ψήφους στο 181ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Εορδαίας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Αναλυτικά οι περισσότεροι και οι λιγότεροι ψήφοι, όπως επίσης, τα υψηλότερα και χαμηλότερα ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων και τα υψηλότερα και χαμηλότερα ποσοστά της αποχής, στα πρώτα 20 Εκλογικά Τμήματα, του Β’ Γύρου των δημοτικών εκλογών στις Περιφερειακές Ενότητες: Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Δείτε σε πίνακες (pbf) τα αναλυτικά αποτελέσματα, ανά εκλογικό τμήμα, των δημοτικών εκλογών της Α΄ και Β΄ Κυριακής σε κάθε Δήμο:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δείτε σε πίνακες (pbf) τα αναλυτικά αποτελέσματα, ανά εκλογικό τμήμα, των περιφερειακών εκλογών στις Περιφερειακές Ενότητες, Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δείτε σε πίνακες (pbf) τα αναλυτικά αποτελέσματα, ανά εκλογικό τμήμα, των Ευρωεκλογών στις Περιφερειακές Ενότητες, Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης:

                                      ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πηγή: ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ