"

Δουλειά σημαίνει αξιοπρέπεια (Ιωσήφ Νώτης)


"Οι Ευρωεκλογές και οι Περιφερειακές εκλογές έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στον κ. Τσίπρα και

στην κυβέρνησή του. Με την ψήφο μας, τους διώχνουμε από το προσκήνιο και δίνουμε τέλος στο ψέμα και στο λαϊκισμό που με επιδόματα και δώρα της τελευταίας στιγμής, προσπάθησαν να ξεγελάσουν έναν λαό ολόκληρο. Είχαμε να διαλέξουμε μεταξύ του λαϊκισμού και της σοβαρότητας. Μεταξύ των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα και του προγράμματος. Μεταξύ του ψέματος και της ειλικρίνειας και μεταξύ ενός πολιτικού που πολιτεύεται με πρακτικές Μαυρογιαλούρου και ενός σύγχρονου πολιτικού αρχηγού.

Διαλέξαμε με γνώμονα την λογική και έτσι ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. νίκησαν κατά κράτος τον κ. Τσίπρα και τον Σύριζα. Στην ερώτηση: «βοηθήματα και επιδόματα ή δουλειές» διαλέξαμε το δεύτερο. Δεν αντέχει κανένας μας, κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα την πολιτική φτωχοποίησης της πρώτης (ελπίζω και τελευταίας) φορά αριστεράς. Επιτέθηκαν, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την εξουσία, στους ελεύθερους επαγγελματίες, σε όλη την μεσαία τάξη με σκοπό να την εξοντώσουν και μετά – προεκλογικά, την τελευταία στιγμή - με επιδόματα και υποσχέσεις θέλησαν να μας ξεγελάσουν και να μας πείσουν ότι θέλουν να μας σώσουν.

Ξέχασαν ή δεν έτυχε να μάθουν αυτό που ξέρουμε όλοι, ότι το να έχεις δουλειά σημαίνει αξιοπρέπεια. Δεν ρώτησαν ποτέ έναν άνεργο τι προτιμά: βοήθημα ή θέση εργασίας; Γονάτισαν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, έδιωξαν επενδύσεις χωρίς καν να σκεφτούν ότι χωρίς ιδιωτική οικονομία δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. με σοβαρότητα αυτό επισημαίνουν προεκλογικά και μετά την πολιτική αλλαγή, στη θέση της κυβέρνησης, με πρόγραμμα και συγκεκριμένες ενέργειες θα αγωνιστούν για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας γιατί μόνο έτσι πολεμιέται η φτώχεια."

Ιωσήφ Νώτης

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ