"


Το Netflix δοκιμάζει ένα σωτήριο «κουμπί»


Όσοι έχετε λογαριασμό στο Netflix γνωρίζετε πόσο δύσκολο μπορεί να φανεί το έργο της επιλογής μιας ταινίας ή σειράς.


Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να παρακολουθήσουμε, που είναι λογικό να χαθούμε και στο τέλος να μην δούμε και τίποτα.

Για να σταματήσει αυτό το πράγμα που μας τρώει την ψυχούλα και τον χρόνο, η πλατφόρμα αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα υπηρεσία προκειμένου να βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση εμάς τους αναποφάσιστους.

Επί της ουσίας, αυτό που έκανε το Netflix, ήταν να προσθέσει ένα κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής που στόχο έχει τη διευκόλυνση μας. Όλα έτοιμα τα έχουμε πια.

Με άλλα λόγια, θα μπορούμε να βλέπουμε ένα τυχαίο επεισόδιο κάποιας αγαπημένης του σειράς με το πάτημα ενός κουμπιού, βάζοντας τέλος στο ατέλειωτο "browsing".  Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, στόχος είναι ο χρήστης να δει κάτι οικείο σα να προβάλλεται εκείνη την ώρα.

Πως είναι δηλαδή όταν ανοίγουμε τηλεόραση (τις σπάνιες φορές) και παρακολουθούμε ό,τι παίζουν εκείνη τη στιγμή τα κανάλια; Ε, έτσι θα είναι και το Netflix.

Προς το παρόν πάντως δοκιμάζεται σε εφαρμογή Android, οπότε όσοι έχετε τη δυνατότητα, πείτε και σε εμάς τους υπόλοιπους πως είναι…

Πηγή: neopolis.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ