"


Πάνω από 700 άτομα στην 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Δυτικής Μακεδονίας

Η 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Δυτικής Μακεδονίας, η οποία διοργανώθηκε από τη Νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου Καστοριάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,

την Περιφερειακή Ενότητα  και τον Δήμο Καστοριάς, καθώς και όλων των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 29 και 30 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο "LIMNEON RESORT".

Την διημερίδα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, περίπου 700 άτομα από όλη την Ελλάδα και την Καστοριά, ενώ συμμετείχαν 56 άτομα ως εισηγητές και διενεργήθηκαν συνολικά 3 κλινικά φροντιστήρια.

Όπως ανέφερε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αντωνιάδης Βασίλειος στον χαιρετισμό του, η εν λόγω εκδήλωση αποσκοπούσε στον προβληματισμό, την περεταίρω επιμόρφωση, εμβάθυνση και εξειδίκευση της νοσηλευτικής εμπειρίας και γνώσης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Δ/νση της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή της Διημερίδας αυτής, στους εισηγητές των εργασιών, καθώς και στον Αντιπεριφεριεάρχη κ. Αδαμόπουλο Σωτήριο και τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Αγγελή Ανέστη, οι οποίοι συνέβαλλαν στην από κοινού επιτυχημένη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια επίσης, στους εκπαιδευτές και διοργανωτές των κλινικών φροντιστηρίων κ. Ιωάννου Κων/νο, κα. Φερδή Ελένη, κ. Θεολογίδου Ειρήνη  και στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστίες απευθύνονται στους χορηγούς: ξενοδοχείο "LIMNAION RESORT", την εταιρία Δίτσιου Ναούμ “DTS”, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας»,  το Studio "TRASIAS, τον σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Καστοριάς, την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, τον κ. Τσέλιο Κων/νο και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της προσπάθειας!

Εκ της Διοικήσεως του Νοσοκομείου

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ