"


Προσωρινά μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας για την ποδηλατάδα των εκδηλώσεων του "1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Αυτισμού" την Κυριακή

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 έλαβε ομόφωνα την 65/19 Κανονιστική Απόφαση με θέμα: «Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης για την εφαρμογή προσωρινών

μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας, εν όψει της ποδηλατοδρομίας που θα διεξαχθεί στην Καστοριά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Αυτισμού», η οποία έχει ως εξής :

Εκδίδει Κανονιστική Απόφαση για την εφαρμογή προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας, όπως αυτά προτείνονται από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, προκειμένου να διεξαχθεί ποδηλατοδρομία στην Καστοριά, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και από ώρα 16:00 έως 18:00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Αυτισμού.

Σημείο εκκίνησης της ποδηλατοδρομίας θα είναι ο χώρος του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου (ΔΗ.ΝΑ.Κ) και θα ακολουθηθεί διαδρομή επί της Λεωφόρου έως τη συμβολή της με την οδό Αριστάρχου.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, απαιτείται απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου των Κύκνων από την αρχή της (είσοδος της πόλης) και μέχρι την οδό Αριστάρχου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η είσοδος στην πόλη θα γίνεται μόνο από την οδό Γράμμου.

Επιπλέον, απαιτείται αποκλεισμός της πρόσβασης από την οδό Γράμμου προς τις οδούς που συμβάλλουν με τη Λεωφόρο των Κύκνων στο προαναφερόμενο τμήμα της.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αποκλεισθεί η πρόσβασή προς τη Λεωφόρο Κύκνων, των οδών: Αριστοφάνους, Ευριπίδη, Σοφοκλέους, Ζαλόγγου (στο σηματοδότη), Νεύτωνος, Παλαιών Σφαγείων και Γαλιλαίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο των Κύκνων στο ρεύμα προς την έξοδο της πόλης θα εκτρέπεται προς την οδό Γράμμου δια της οδού Αριστάρχου (ΔΕΗ – LIDL).

Για την εξασφάλιση της εφαρμογής των παραπάνω προσωρινών μέτρων της κυκλοφοριακής ρύθμισης απαιτείται:

    Η απομάκρυνση όλων των σταθμευμένων οχημάτων στο αποκλειόμενο τμήμα της Λεωφόρου των Κύκνων καθώς και σε όλα τα τμήματα των οδών που αποκλείονται, με σκοπό να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τους.

    Εφαρμογή της απαραίτητης σήμανσης με πινακίδες όπως περιγράφονται στο σχέδιο σήμανσης της Δ/νσης Τεχν. Υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς
Ιωάννης Τόμου




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ