"


Επιστρέφει από τις Βρυξέλλες η Μ. Αντωνίου μετά από επαφές και συναντήσεις για ζητήματα της Γούνας


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της κα. Μαρίας Αντωνίου, βουλευτή Καστοριάς, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


"Επιστρέφουμε από τις Βρυξέλλες, έχοντας στις αποσκευές μας τη σαφή στήριξη του Επιτρόπου, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και των Ευρωβουλευτών μας, Μαρίας Σπυράκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιώργου Κύρτσου, τους οποίους ενημερώσαμε για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκτροφή γουνοφόρων ζώων, αλλά και γενικότερα ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας.

Αναπτυξιακοί τομείς της περιοχής μας, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την υποστήριξη όλων μας, μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στην οικονομική ζωή του τόπου μας και της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Γιάννης Μανάκας, ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Δημήτρης Κοσμίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Μπλέτσας,  ο Νομικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Καραβιδάς, και οι εκπρόσωποι της FUR EUROPE, κ. Mette Lykke Nielsen (C.E.O.), κ. Adam Gono και κ. Mette Lykke Nielsen, κατέθεσαν όλα τα σχετικά υπομνήματα και ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις επίσημες θέσεις των φορέων που εκπροσωπούν πάνω σε επίκαιρα ζητήματα όπως: ενημέρωση σχετικά με τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, βιοδιατηρησιμότητα  της Γούνας, προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γούνας WELFUR - FURMARK και ένταξη του Mink στη λίστα επεμβατικών ειδών."
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ