"


Πρόσκληση συμμετοχής στο Global Game Jam 2019 στο ΤΕΙ


Μετά τις προηγούμενες επιτυχείς συμμετοχές που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο "Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης και Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων" του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι.


Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, αποφασίστηκε  ότι και εφέτος θα συμμετέχει το εργαστήριο και θα αποτελέσει μία από τις εκατοντάδες παγκόσμιες φυσικές τοποθεσίες του GlobalGameJam 2019.

Το GlobalGameJam (GGJ) είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων για την αυτοσχέδια δημιουργία παιχνιδιών. Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2018 υπήρξαν πάνω από 800 φυσικές τοποθεσίες σε 105 χώρες, περισσότεροι από 42800 διαπιστευμένοι συμμετέχοντες και δημιουργήθηκαν περισσότερα από 8600 παιχνίδια σε ένα σαββατοκύριακο! Για την χώρα μας ασχολήθηκαν τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ το2017, 2018 και μπορείτε να ακούσετε και τη σχετικήαναφορά γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσου.

Σκεφτείτε το σαν συνάντηση μεγάλου αριθμού ανθρώπων που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Η GGJ ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, να συμμετάσχουν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία συνεργασίας και δημιουργίας. Η συνάντηση καλλιεργεί νέες φιλίες και τονώνει τη συνεργασία.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, με οποιαδήποτε κλίση - ταλέντο, όπως προγραμματισμό, γραφιστική, ζωγραφική, σκιτσογραφία, φωτογραφία, μουσική, ηχοληψία, πολυμέσα ή ακόμα και απλούς φανατικούς των παιχνιδιών. Η συμμετοχή δεν είναι ανταγωνιστική, το μοναδικό βραβείο είναι η συμμετοχή. Είναι ανοιχτή σε ηλεκτρονικά αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια, αρκεί να είστε πάνω από 18 ετών και να αντέχετε την πολύωρη συνεργασία σε ομάδα, όποιες ικανότητες και αν φέρνετε στην ομάδα σας. Θα υπάρχουν άνθρωποι με προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής που θα σας καθοδηγούν σε ότι πιθανώς χρειαστείτε.

Η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 4:00μ.μ. και ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 5:00μ.μ. Θα υπάρχουν χώροι ξεκούρασης για όσους την χρειασθούν και δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τον χώρο δημιουργίας. Θα διατεθεί καφές και φαγητό σε συμβολικό ποσό. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για την ανάπτυξη των παιχνιδιών θα διατεθεί από το εργαστήριο Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης - Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων, ωστόσο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν και δικό τους εξοπλισμό.

Αυτό που θα βάλετε εσείς είναι το μεράκι, την επιθυμία στη δημιουργία και την αδρεναλίνη για ένα έντονο Σαββατοκύριακο. Αυτό που θα πάρετε είναι ένα ολοκληρωμένο project φτιαγμένο από τα χέρια σας, εξάσκηση σε νέες ικανότητες και γνωριμίες με άλλους φανατικούς των παιχνιδιών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση στο globalgamejam.org και να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα bit.ly/2ir9d6s όπου υπάρχει φόρμα συμμετοχής

Τοποθεσία: Εργαστήριο "Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης και Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων" ΤΕΙ Καστοριάς

Προσέλευση: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 16:00

Ολοκλήρωση: Κυριακή 27 Ιανουαρίου 17:00

Συμμετοχή:  Ελεύθερη σε άτομα άνω των 18

Περισσότερες πληροφορίες: Μέσω email στο globalgamejamkastoria@gmail.com και μέσω τηλεφώνου στο 6937940339




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ