"
Νέα δυνατότητα για τα smart phones: Θα αναγνωρίζουν μνημεία, έργα τέχνης και φαγητά

Ολοένα και περισσότερες ρυθμίσεις τεχνητής νοημοσύνης (AI) που μετατρέπουν τα smart phones σε ψηφιακούς βοηθούς έχουν τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων που λανσάρονται διεθνώς.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο Honor View20 που παρουσιάστηκε σήμερα στο Παρίσι και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η 3D κάμερα του έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης περισσότερων από 100 είδη φαγητών και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες έτσι ώστε να σε βοηθήσει να διατηρείς έναν υγιή τρόπο ζωής. Η λειτουργία AI αναγνώρισής αντικειμένων μπορεί επίσης να αναγνωρίσει 300 διάσημα μνημεία και 100.000 γνωστούς πίνακες από όλο τον κόσμο. Το Ηonor View20 λανσαρίστηκε στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου σε δυο διαφορετικές εκδόσεις: 6GB + 128GB και 8GB + 256GB, με βασικό συγκριτικό του πλεονέκτημα την κάμερα που διαθέτει.

Όπως ανέφερε  ο επικεφαλής της Honor (Country Manager) στην Ελλάδα Wang Shen, με αφορμή την παρουσίαση στο Παρίσι του νέου Honor View20, μακροπρόθεσμος στόχος της Honor στην Ελλάδα είναι να είναι στην κορυφαία πεντάδα των smartphone brands σε τρία έτη, ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της Honor. Ερωτηθείς για τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός έξυπνου κινητού που δίνουν έμφαση οι Έλληνες καταναλωτές και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιούν αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Honor, ο μέσος Έλληνας καταναλωτής δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη φωτογραφία και επομένως στην κάμερα του κινητού, καθώς και στις εφαρμογές των social media. Η έρευνα έδειξε ότι αυτή η τάση παρατηρείται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και για αυτό η φωτογραφική κάμερα ανήκει στα χαρακτηριστικά, στα οποία επικεντρώνεται η Honor.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ